Čo je Buick StabiliTrak?
Čo je Buick StabiliTrak?

Video: Čo je Buick StabiliTrak?

Video: Čo je Buick StabiliTrak?
Video: Как диагностировать и устранить проблему системы контроля тяги Stabilitrak 2011-2015 Chevy Cruze 2024, Smieť
Anonim

StabiliTrak je navrhnutý tak, aby pomáhal predchádzať nehodám tým, že vám poskytne lepšiu kontrolu nad vašim Regal. Ak máte službu StabiliTrak varovanie, váš Regal už nebude pomáhať, keď sa zistí strata bočnej trakcie. StabiliTrak je špecifický systém stability vozidla GM.

Môžem riadiť svoje auto so zapnutým svetlom StabiliTrak?

Je to len bezpečné riadiť s TCS svieti ak sa objaví, keď strácate trakciu: znamená to, že systém je zapojený. Šoférovanie bez kontrola trakcie môže urobiť vaše vozidlo náchylné k vytočeniu a kĺzaniu po ceste. Šoférovanie s tvoj TCS Svetlo na plechovke byť nebezpečný.

Podobne, ako vypnem StabiliTrak Buick? STABILITRAK VYPNUTÝ -Vodič môže vypnite StabiliTrak ® stlačením tlačidla StabiliTrak ® na viac ako päť sekúnd. The StabiliTrak ® sa rozsvieti a STABILITRAK VYPNUTÝ sa zobrazí.

Následne si možno položiť otázku, prečo sa môjmu autu hovorí služba StabiliTrak?

Ak zostane zapnuté alebo sa rozsvieti počas jazdy, môže ísť o problém s vašim StabiliTrak systém a váš vozidlo Môže potrebovať služby . Keď táto kontrolka svieti, the systém je vypnutý a nebude obmedzovať otáčanie kolies. Prispôsobte tomu jazdu. Táto kontrolka bude tiež blikať, keď StabiliTrak systém je aktívny.

Ako zapnete trakčnú kontrolu v Buick Enclave?

Kontrola trakcie môže byť otočil zapnite stlačením a uvoľnením kontrola trakcie tlačidlo a príslušné KONTROLA TRAKCIE Zobrazí sa správa ON, ak sa automaticky nevypne z iného dôvodu.

Odporúča: