Obsah:

Mali by ste vyčistiť stierače čelného skla?
Mali by ste vyčistiť stierače čelného skla?

Video: Mali by ste vyčistiť stierače čelného skla?

Video: Mali by ste vyčistiť stierače čelného skla?
Video: Ako vyčistiť zaschnuté štetce 2024, Smieť
Anonim

Skúste použiť nové stierač tekutiny a čistenie čelného skla a Stieracie lišty predtým ty nahradiť the čepele. Na čistenie stieračov , jednoducho utrieť s nimi čistý handra namočená v horúcej mydlovej vode. Po čistíš vypnuté the mydlo, utrieť okraj the čepeľ s alkoholom na trenie.

Tiež sa pýtate, môžete použiť wd40 na čistenie líšt stieračov?

Použite trenie alkoholu, ktoré pomôže zmäkčiť čepele tak oni môcť lepšie prepojiť s oknom. Môžete použiť WD-40 , ale majte na pamäti, že mazivá na báze oleja bude degradovať gumu čepele , najlepšie sa držať čistič metódy.

Tiež vedieť, môžem použiť silikónový sprej na stierače? Na stierače nastriekajte silikónové mazivo . Ak chcete odstrániť tento hlučný problém, najprv vyčistite čelné sklo Stieracie lišty trochou mydla a vody a potom pohyblivé časti trochu natrite sprejové silikónové mazivo . The silikónová vôľa zachovať Stieracie lišty beží hladko a ticho počas zimných mesiacov.

Následne je otázka, ako zaobchádzate so stieračmi čelného skla?

Vaše stierače rozmazávajú vodu po celom prednom skle

  1. Najprv sa pokúste dôkladne vyčistiť čelné sklo – špina a špina môžu v skutočnosti spôsobiť nepríjemné šmuhy a šmuhy.
  2. Vyčistite lišty stieračov tak, že ich utriete teplou mydlovou vodou a okraj lišty utriete alkoholom.

Môžete obnoviť lišty stieračov?

Namočte handričku do vazelíny a utrite ju po celej dĺžke gumy každého z nich čepeľ , pričom sa uistite, že želé má šancu vsiaknuť do gumy. Urob neutierať čepele ; nechajte vazelínu vyschnúť na vzduchu najmenej 10 minút. Spustite stierač ruky späť na čelné sklo.

Odporúča: