Čo je program CRS?
Čo je program CRS?

Video: Čo je program CRS?

Video: Čo je program CRS?
Video: Čo je programovanie? 2024, Smieť
Anonim

Národné protipovodňové poistenie Programy (NFIP) Systém hodnotenia komunity ( CRS ) je dobrovoľný stimul program ktorý uznáva a podporuje aktivity komunitného manažmentu záplavových území, ktoré presahujú minimálne požiadavky NFIS.

Čo je týmto spôsobom hodnotenie CRS?

Komunita Hodnotenie Systém ( CRS ) je dobrovoľný program pre komunity zúčastňujúce sa na NFIS. Tieto stránky pochádzajú z najnovšej príručky agenta povodňového poistenia, ktorá obsahuje aktuálne a historické zoznamy všetkých CRS komunity, ich trieda a zľava na poistenie.

Tiež viete, čo je komunita zúčastňujúca sa NFIP? Definícia/Popis. Účasť v Národnom Protipovodňové poistenie Program ( NFIP ) je dobrovoľné. Ak sa chcete pripojiť, komunity musí: Prijať a predložiť vyhlášku o manažmente záplavového územia, ktorá spĺňa alebo prekračuje minimum NFIP kritériá. Vyhláška o správe záplavového územia musí tiež prijať akúkoľvek FIRMU alebo FHBM pre komunity.

Čo je teda zľava CRS na povodňové poistenie?

CRS zľavy na poistenie proti povodniam poistné sa pohybuje od 5 % do 45 % (pozri tabuľku 1), na základe CRS kreditné body, ktoré sa udeľujú komunitám. The zľavy poskytovať stimuly pre komunity, aby zaviedli nové povodeň ochranné činnosti, ktoré môžu pomôcť pri záchrane životov a majetku, keď a povodeň vyskytuje.

Čo je to číslo NFIP?

Volá sa NFIP Call centrum bezplatne na čísle 1-800-427-4661. Jedinci, ktorí sú nepočujúci, nedoslýchaví alebo majú poruchu reči, volajú 711 (k dispozícii je služba TTY a ďalšie služby). V prípade systému VRS volajte na číslo 1-866-337-4262.

Odporúča: