Sú rohatky Pittsburghu dobré?
Sú rohatky Pittsburghu dobré?

Video: Sú rohatky Pittsburghu dobré?

Video: Sú rohatky Pittsburghu dobré?
Video: learn english through stories level B1 Pre-Intermediate 2024, Apríl
Anonim

Začína byť ťažké tvrdiť, že Pittsburgh Pro rohatky nie sú veľmi dobré račne . Na Youtube je veľa testov mučenia, ktoré ukazujú, že vydržia lepšie, ako majú akýkoľvek právo a lepšie ako mnohé rohatky za dvojnásobnú cenu.

Podobne je nástroj Pittsburgh dobrá značka?

Faktor ceny a áno, Pittsburghské nástroje sú „akékoľvek dobre “. Cenovo sú dosť blízko na to, aby sa oplatilo zaplatiť trochu navyše za lepšie značka . Ich račne sú za tú cenu úžasné.

Tiež viete, prečo je Harbour Freight taký lacný? Dôvod, prečo sú také lacné je to tak? Prístavná nákladná doprava nástroje sú vyrábané - väčšinou v Číne - z akčného plastu, ktorý sublimuje priamo z tuhej látky na plyn, ako je suchý ľad, pričom každoročne stráca svoju hmotnosť v štipľavom nánose formaldehydu a nakladanej morskej uhorky.

Sú teda nástroje z Harbour Freight dobré?

O budovaní vlastného môžete veľa povedať nástroj hrudník, ale niekedy je jednoducho jednoduchšie vyzdvihnúť model z obchodu. Kov nástroj truhly na Prístavná nákladná doprava sú šokujúco dobre , s hrubším kovom a vložkami ako mnohé „značkové“škatule.

Kde sa vyrábajú nástroje z Pittsburghu?

Pittsburgh a Pittsburgh Pro sú domácou značkou Prístav Nákladné nástroje . Obe značky sú teraz väčšinou vyrobené v Čína alebo Taiwan pochádzajú od rôznych výrobcov.

Odporúča: