Ako môžem dosiahnuť lepší dojazd na plyn v mojom Jeepe Grand Cherokee?
Ako môžem dosiahnuť lepší dojazd na plyn v mojom Jeepe Grand Cherokee?

Video: Ako môžem dosiahnuť lepší dojazd na plyn v mojom Jeepe Grand Cherokee?

Video: Ako môžem dosiahnuť lepší dojazd na plyn v mojom Jeepe Grand Cherokee?
Video: Jeep grand cherokee WG 3,1td Płyn ATF w zbiorniczku płynu hamulcowym ..... 2024, Smieť
Anonim

A Jeep Grand Cherokee môže byť medzi 12 a 20 míle na galón, v závislosti od the veľkosť motora, možnosti a hmotnosť the nákladné auto. Zvýšenie tohto mpg možno vykonať použitím aditív, inštaláciou skrutkovacieho zariadenia a výmenou položiek údržby za vysokovýkonné alternatívy.

Rovnako tak prečo má môj Jeep Grand Cherokee zlý kilometrový výkon?

Palivo čerpadlo ťahá palivo od plyn tank do palivo vstrekovače. Palivo čerpadlo môcť upchať alebo poškodiť. A zlé palivo čerpadlo môcť viesť k hrubo bežiacemu motoru, pretože to je nie dostať dosť palivo . Upchatý Palivo Filter: A upchatý palivo filter bude tiež spôsobiť problémy s plynové kilometre.

Rovnako tak dostávajú džípy zlý kilometrový výkon? Džípy majú zlý dojazd benzínu pretože majú tvar tehál a vážia viac ako dve tony.

Keď vezmeme do úvahy toto, získajú Jeep Grand Cherokees dobrý počet najazdených kilometrov?

Plynové kilometre Grand Cherokee : Od smädného po vyprahnutý Úspora paliva v Grand Cherokee sa pohybuje od mierne podpriemerného po priepastný. To dostane 19 mpg v meste a 26 mpg na diaľnici so základným motorom V6, bez výrazného rozdielu medzi modelmi s pohonom zadných a všetkých štyroch kolies.

Ktorý Jeep je dobrý na plyn?

2017 Jeep Renegade Sport FWD 1,4-litrový MultiAir® Turbo Spolu s modelom FWD 1,4-litrového motora MultiAir® Turbo Jeep Renegade Sport ponúkne najlepší plyn najazdených kilometrov na 24 City a 31 Highway mpg.

Odporúča: