Obsah:

Menia koncovky výfuku zvuk výfuku?
Menia koncovky výfuku zvuk výfuku?

Video: Menia koncovky výfuku zvuk výfuku?

Video: Menia koncovky výfuku zvuk výfuku?
Video: 32.Škoda sraz Doksy soutěž o nejhlasitější výfuk 2024, Smieť
Anonim

Tvar a šírka koncovka výfuku môže mierne zmeniť the zvuk byť buď hrdelnejšie (väčšie tipy ) alebo chrapľavý (menší tipy ). Sami o sebe však tipy na tlmiče bude mať minimálny vplyv na zvuk výfuku.

Rovnako tak, ktoré výfukové koncovky sú najhlasnejšie?

Tipy na hlasný výfuk

  • Tip na čierny tlmič DC Sports EX-1012B.
  • MegaBrand N1, 4 "spálený koncový tlmič výfuku, 2,5" vstup, univerzálny.
  • Dvojitý výfukový hrot Upower, 2,5 palcový vstup, 3 palcový, výstup 9,5 palcov, nehrdzavejúca oceľ, leštená hrúbka 1,2 mm (šikmá stena, zvinutý okraj)
  • Tipy na výfuky DC Sports EX-1025 Titanium Flare.

Podobne môžem zaistiť tichší zvuk výfuku? Na zníženie hluk z tvojho výfuk , jediným spôsobom je zrušenie nízkych frekvencií. Tlmiče a rezonátory to robia manipuláciou so zvukovými vlnami odrážaním zvukových vĺn k sebe, aby sa zrušili.

Keď to vezmeme do úvahy, pridávajú koncovky výfuku konskú silu?

Ak máte duálne výfukové tipy na singel výfuk , bude vaše vozidlo vyzerať skvele, ale s tým nič nerobí zvýšiť moc. Dvojaký výfuk vám dodá značnú silu zvýšiť kvôli schopnosti motora lepšie dýchať. Ak sa teda pokúšate zvýšiť konskú silu , dvojaký výfuk môže to stáť za to.

Ktorá časť výfuku mení zvuk?

Rezonátor – Tento komponent je podobný tlmiču zmení zvuk vibrácie z motora a môžu byť umiestnené buď pred, alebo za tlmič výfuku v výfuk systém. Hlavnou úlohou rezonátora je organizovať a ladiť vibrácie zvuky ale tiež zohráva veľkú úlohu pri zlepšovaní výfuk účinnosť toku.

Odporúča: