Sú Chevy Volts všetky elektrické?
Sú Chevy Volts všetky elektrické?

Video: Sú Chevy Volts všetky elektrické?

Video: Sú Chevy Volts všetky elektrické?
Video: Chevy Volt EV RANGE Test - 10 YEARS LATER 2024, Smieť
Anonim

Rok 2019 Chevy Volt vám umožní získať viac všetky - elektrické najazdených kilometrov. V Electreku sa snažíme zamerať na všetky - elektrické vozidlá a nie plug-in hybridy, pretože tie ponúkajú najčastejšie len veľmi málo elektrické rozsah. The Chevy Volt je výnimkou s dosahom 53 míľ EPA.

Keď to vezmeme do úvahy, je Chevy Bolt úplne elektrický?

Rok 2020 Chevy Bolt je všetky - elektrické hatchback s dlhým dojazdom, priestrannou kabínou a dostupnou cenou. Jeho elektrické motor poskytuje takmer okamžité zrýchlenie a Chevy hatchback je skutočne zábavné riadiť.

Niekto sa môže tiež opýtať, sú Chevy Volts dobré autá? Rok 2019 Volt je slušné vozidlo. Jeho 53-míľový dojazd na čisto elektrický pohon, kombinovaná hybridná spotreba paliva 42 mpg a plynulá jazda z neho robia pekné dochádzkové vozidlo. Niektorí konkurenti napriek tomu ponúkajú lepšie predpovedané hodnotenia spoľahlivosti a krajší interiér s priestornejšími zadnými sedadlami.

Jednoducho, môže Chevy Volt jazdiť iba na plyn?

Nie je celkom jasné, čo myslíš pod „ iba ”Ale v zásade áno Chevy Volt môže bežať na benzín tak dlho a tak dlho, ako len chcete, bez toho, aby ste ho museli zapojiť do zásuvky. V tom režime to beží ako konvenčný hybrid, rovnako ako Prius. Áno Chevy Volt môže jazdiť iba na plyn . Stále je to lepšie MPG ako mnohé autá.

Ako dlho vydrží Chevy Volts?

10 rokov

Odporúča: