Ako opravíte svetlá na prívese?
Ako opravíte svetlá na prívese?

Video: Ako opravíte svetlá na prívese?

Video: Ako opravíte svetlá na prívese?
Video: Decken Lampe anschließen - Anleitung 2024, Smieť
Anonim

VIDEO

Okrem toho, prečo moje svetlá nefungujú na mojom prívese?

Svetlá na príves Nerob Práca ale Brzda Svetlá a Urobte smerovky Práca . Ak the Problém nie je v poistke alebo relé, potom môžete otestovať the strana vozidla príves konektor pomocou testera obvodu, ako je # 40376. Otočte the zapnuté a používané svetlomety vozidla the obvodový tester na testovanie the špendlíky na the konektor na the späť.

Ďalej, čo spôsobuje, že svetlá nefungujú? Časté príčiny pre tento stav je voľne svietiaca žiarovka vo vnútri objímky. Ak žiarovka bliká, utiahnite objímku alebo vymeňte žiarovku/objímku, aby ste opäť získali správnu funkciu. Ak celý systém bliká (všetky žiarovky blikajú), otočte poistkou zadného svetla, relé a súvisiacim zapojením na spínači svetlometov/koncových svetiel.

Tiež viete, prečo fungujú moje brzdové svetlá, ale nie moje svetlá?

Zlé žiarovky Vypálená alebo roztavená žiarovka je najzákladnejším dôvodom chybnej žiarovky brzda svetlo. Ak sa žiarovka používa v brzda svetlo sa pokazilo nebudem pracovať keď stlačíte brzdy. Takto vaše zadné svetlo bude fungovať, ale keď ty brzda , váš brzdové svetlá nebude práca.

Aký je farebný kód zapojenia prívesu?

Hnedá drôt na koncové alebo parkovacie svetlá. zelená drôt smerové svetlo/brzdové svetlo. žltá drôt do ľavého smerového/brzdového svetla. biely drôt na spoločnú zem alebo kostru.

Odporúča: