Čo je lepšie klas alebo LED?
Čo je lepšie klas alebo LED?

Video: Čo je lepšie klas alebo LED?

Video: Čo je lepšie klas alebo LED?
Video: ¿Se reconciliaron? 2024, Smieť
Anonim

Ale rozdiel medzi LED svetlo COB a to je SMD LED diódy COB majú viac diód. COB čipy majú spravidla 9 alebo viac diód. COB je známy pre lepšie pomer lumen / watt a tepelná účinnosť.

Okrem toho, prečo sú COB LED lepšie?

Výhody COB LED Čipy To sú najväčšie výhody LED diódy COB pre pestovanie: Vyššia hustota svetla: mnoho malých diód v tesnom priestore spôsobuje oveľa väčšiu hustotu svetla, čo znamená, že na výrobu viac svetla potrebujete menej miesta.

Tiež je lepšie SMD alebo LED? Jedným z najväčších vylepšení je, že SMD reflektory ponúkajú vyšší svetelný tok pri nižšej spotrebe energie, vďaka čomu sú výkonnejšie a energeticky účinnejšie ako staršie LED svetlá. Tie totiž fungujú na princípe, že menej a väčšie LED diódy SMD produkujú väčší lumenový výstup.

Tiež vedieť, čo je COB LED svetlo?

COB (Chips on Board), je nová technológia LED balenie pre LED svetlo motor. Viacnásobné LED čipy sú balené spolu ako jeden celok osvetlenie modul. Porovnajte s tradičnými osvetlenie ako napríklad fluorescenčné lampa , pretože je v malej veľkosti veľmi jasný, spôsobuje nepríjemné oslnenie.

Sú svetlá na pestovanie klasov lepšie?

Odpoveď na túto otázku je Cob znamená čip na palube pestovať svetlá , ktoré sú rozmiestnené všade. Cob svetla majú pomerne dobrú elektrickú účinnosť, dlhú životnosť a dobrú životnosť svetlo kvalitu. Rastúce tvoj rastliny pod svetlo z najlepšie COB LED svetlo zaisťuje perfektné rast.

Odporúča: