Prečo je LED žiarovka tmavá?
Prečo je LED žiarovka tmavá?

Video: Prečo je LED žiarovka tmavá?

Video: Prečo je LED žiarovka tmavá?
Video: Záchrana LED žárovky 2024, Septembra
Anonim

Kedy stmievanie an LED môžete si všimnúť nasledujúce: Menšie množstvo stmievanie zlosť (typicky 70-90% rozsah vs. 100% so žiarovkou) LED žiarovky nemusí sa vypnúť na najnižšej úrovni matná nastavenie: je to spôsobené súborom stmievač myslenie na žiarovka je úplne vypnutý kvôli nízkemu výkonu an LED spotrebuje.

Prečo teda stmavujú LED svetlá?

Keď k tomu dôjde, dôjde k veľkému poklesu napätia. Keď dôjde k rázovému príkonu, môže výpadok prúdu spôsobiť LED svetlá stlmené alebo blikanie. Riešením je umiestniť všetky spotrebiče na samostatné ističe, pretože sa tým zníži nárazový výkon. Stmievanie alebo blikanie LED svetlá pravdepodobne nastane bez ohľadu na to.

Navyše, prečo nie sú niektoré LED diódy stmievateľné? Väčšina LED rozsvietené žiarovky the trh sú v skutočnosti stmievateľné . Ak používate CFL/ LED stmievač . 60W žiarovka môže používať a stmievač s limitom zaťaženia 25W, ale inštaláciou an LED lampa s menovitým výkonom menším ako 10W vyrába the dve rôzne svietidlá nekompatibilné z dôvodu the rozdiel v spotrebe energie.

Takto stmavnú LED svetlá s vekom?

LED Degradácia jasu: Stmievajte LED svetlá s vekom ? Chvalabohu LED svetlá vydržia oveľa dlhšie ako staré žiarovky. A to aj po mnohých hodinách osvetlenie , an LED lampa áno nie len vyhorieť. Namiesto toho an LED starne s časom a jeho svietivosť pomaly klesá.

Ako zistím, či sú moje žiarovky LED stmievateľné?

Hľadaj " LED " alebo " LED LAMP "na žiarovka tiež. Väčšina obytných LED svetlo žiarovky sú stmievateľné , ale niektorí nie sú. Okrem toho množstvo, ktoré môžu stlmiť, alebo „ stmievanie dosah “, sa tiež líši v závislosti od svetla žiarovka použité.

Odporúča: