Je JBL Pulse 1 vodotesný?
Je JBL Pulse 1 vodotesný?

Video: Je JBL Pulse 1 vodotesný?

Video: Je JBL Pulse 1 vodotesný?
Video: ПЕРВЫЙ JBL Pulse 2024, Smieť
Anonim

The Pulz chýba hlasitý odposluch, ktorý je zvyčajne štandardnou súčasťou prenosných reproduktorov Bluetooth v tejto cenovej hladine, a nie je vodeodolný ako Fugoo.

Vzhľadom na to je JBL pulz vodotesný?

The Pulz JBL 3 je vybavený charakteristickým látkovým poťahom spoločnosti, čo je jemným náznakom, že tento reproduktor má v skutočnosti certifikáciu IPX7 vodeodolný To znamená, že môže byť ponorené do vody až do hĺbky 1 metra.

Je JBL Pulse 2 tiež vodotesný? To všetko v kombinácii s nárastom počtu LED svetiel dáva Pulz 2 celkovo prepracovanejší vzhľad. Tu tiež stojí za zmienku, že Pulz 2 je odolný voči striekajúcej vode, ale nie vodeodolný - nemôže byť ponorený do vody ako niektoré z nich JBL odolnejšie prenosné reproduktory Bluetooth.

Je reproduktor JBL vodotesný?

JBL Charge 3 je dokonalý prenosný Bluetooth s vysokým výkonom reproduktor s výkonným stereo zvukom a power bankou v jednom balení. Charge 3 vezme párty kdekoľvek, pri bazéne alebo v daždi, vďaka vodeodolný dizajn, odolná tkanina a robustné puzdro.

Čo je to JBL pulz?

The Good The JBL Pulse je kompaktný bezdrôtový reproduktor Bluetooth, ktorý na svoju veľkosť poskytuje dobrý zvuk a vyznačuje sa integrovanou svetelnou show s predprogramovanými a prispôsobiteľnými témami.

Odporúča: