Je car2go lacnejšie ako Uber?
Je car2go lacnejšie ako Uber?

Video: Je car2go lacnejšie ako Uber?

Video: Je car2go lacnejšie ako Uber?
Video: Совмещаю Яндекс такси + Uber такси = ЯндоУбер как это было. Специально для канала Таксисты в рабстве 2024, Smieť
Anonim

Alebo pre nákupy potravín alebo spiatočné cesty, fakturačné stropy na 14,99 USD za hodinu, takže lacnejšie alternatíva než obojsmerný taxík/ uber jazdí! V niektorých mestách boli ceny znížené na 10 dolárov za hodinu alebo 0,35 dolára za minútu! USA Car2go účtuje 0,41 USD za minútu s obmedzením 14,99 USD plus daň za hodinu.

Podobne sa dá opýtať, koľko stojí car2go?

car2go má tu výhodu pri kratších cestách - za minútu môžete zaplatiť od 41 do 49 centov. Na hodinu a na deň sadzby , car2go začína na 15 USD za hodinu a 59 USD na deň. car2go účtuje 35 USD za poplatok za prihlášku, ale nemá žiadny ročný členský poplatok.

Možno sa tiež opýtať, je LYFT lacnejší ako auto? Keď má zmysel vymeniť svoj Auto pre Lyft Ceny sú však tiež drahšie, dokonca aj pri dostupných možnostiach, ako je Uber Pool a Lyft Linka. Správa z roku 2014 od NerdWallet zistila, že je to stále lacnejšie aby väčšina ľudí vlastnila a auto než vezmite UberX alebo Lyft všade. Ak nepoužívate svoje auto veľmi často.

Len tak, je lacnejšie kúpiť auto alebo použiť Uber?

Prijímanie Uber alebo Lyft do a z práce a vykonávať pochôdzky sa môžu zdať drahšie ako šoférovať sami-ale v mnohých prípadoch je spoliehanie sa na službu pozdravovania jazdcov lacnejšie než nákup a pomocou a auto sám. Davidson je súčasťou tímu, ktorý vytvoril kalkulačku Ride or Drive.

Čo je lepšie Zipcar oproti car2go?

Car2Go má oveľa agresívnejšiu štruktúru sadzieb ako Zipcar , ale jeho cena za minútu (38 ¢/min) mu poskytuje malé okno (cesty kratšie ako 25 minút), v ktorom je výrazne lacnejšie ako Zipcar.

Odporúča: