Čo je elektrochromické zrkadlo?
Čo je elektrochromické zrkadlo?

Video: Čo je elektrochromické zrkadlo?

Video: Čo je elektrochromické zrkadlo?
Video: Эти вещи крадут деньги из дома: избавьтесь от них прямо сейчас! Нельзя хранить и держать предметы 2024, Smieť
Anonim

An elektrochromický zadný pohľad zrkadlo je taký, ktorý sa automaticky stlmí, keď zaznamená svetlo spoza auta, čím sa zníži oslnenie, ktoré môže spôsobiť problémy so zrakom pre tých, ktorí jazdia v noci.

Navyše, ako funguje elektrochromické zrkadlo?

S elektrochromický materiál pridaný do automatického stmievania zrkadlo elektrické napätie mení spôsob, akým absorbuje a odráža svetlo. Tieto senzory sú pripojené k mikroprocesoru, ktorý dokáže detekovať oslnenie svetlometmi a odoslať prostredníctvom neho náboj elektrochromatický materiál, ktorý má na tento vstup reagovať.

Podobne je bodka na mojom spätnom zrkadle? Nie je a bodka , je to diera v zrkadlovom striebre, ktorá prepúšťa svetlo k senzoru za zrkadlo . Vaše Audi musí mať svoj senzor niekde inde. Je to veľmi bežné pre autá s automatickým stmievaním zrkadlá v skutočnosti mať snímač namontovaný zrkadlá.

Prečo v tomto ohľade moje spätné zrkadlo zmodrie?

Ak dopadne slnečné svetlo na zrkadlo senzor vo vašom vnútri Spatne zrkadlo , Myslí si, že sú za vami jasné svetlomety a stlmí zrkadlá , vo vnútri zadný pohľad a zvonku na strane šoféra je dosť tma Modrá odtieň.

Čo je elektrochromický materiál?

Elektrochromické materiály , tiež známe ako chromofóry, ovplyvňujú optickú farbu alebo nepriehľadnosť povrchu, keď je aplikované napätie. Medzi oxidmi kovov patrí oxid wolfrámu (WO3) je najrozsiahlejšie študovaný a najznámejší elektrochromatický materiál.

Odporúča: