Ako používate krb z bioetanolu?
Ako používate krb z bioetanolu?

Video: Ako používate krb z bioetanolu?

Video: Ako používate krb z bioetanolu?
Video: VIETE AKO SA ČISTÍ KRB A KOMÍN? | SVAROGUS.sk 2024, Smieť
Anonim

Vyplňte horák so schváleným bio - etanolové palivo kým nie je zaplnený viac ako z 2/3. Použite dlhý zapaľovač na zapálenie palivo . Pri zapálení dbajte na to, aby ste sa vzdialili na dĺžku paže. Uistite sa, že si ponecháte palivo v bezpečnej vzdialenosti od krb , približne 1 meter alebo 40 palcov.

Ako teda funguje krb na bioetanol?

An Etanolový krb , označovaný aj ako Bio - Etanolový krb , je a krb to horí etanolu na palivo namiesto dreva. Výsledkom je oheň, ktorý je dostatočne silný na zahriatie vašej obývačky alebo akejkoľvek inej miestnosti, pričom produkuje veľmi málo oxidu uhličitého a vody ako vedľajších produktov.

Tiež viete, sú krby na bioetanol bezpečné? Áno, etanolu biopalivo krby sú bezpečné páliť v interiéri. Čítanie vedeckého žargónu, etanolové krby v skutočnosti produkujú C02, ale toto je vedľajší produkt AKÉHOKOĽVEK skutočného ohňa. Oheň potrebuje na spálenie kyslík a to isté platí aj pre požiar etanolu palivový oheň.

V tejto súvislosti koľko stojí spustenie ohňa v bioetanole?

Jeden liter/liter bio - etanolu horí asi 4 hodiny. Aby som to uviedol na pravú mieru, aby prevádzkovať plyn 40 000 BTU/hod krb to stálo by to približne 0,50 USD/hodinu prevádzkovať za zemný plyn a približne 1,61 USD/hodinu za propán.

Vonia krby na bioetanol?

Najlepšia vec na pálení a bioetanolové palivo je, že nevznikajú žiadne nebezpečné častice a výpary. Miesta s biologickým ohňom produkujú skutočný plameň, takže je veľmi mierny vôňa z etanolu počas spaľovania ako nič, čo horí, môže byť úplne bez zápachu, ale vôňa je sotva prítomná a robí neobťažujte 99,9% ľudí.

Odporúča: