Môžem platiť zelenú faktúru mesačne?
Môžem platiť zelenú faktúru mesačne?

Video: Môžem platiť zelenú faktúru mesačne?

Video: Môžem platiť zelenú faktúru mesačne?
Video: ЭСФ для начинающих 2024, Smieť
Anonim

Nie platby platného greenslip nie je dôvodom, ktorý RMS akceptuje na účely zrušenia. “U prechodných zákazníkov môcť vždy sa rozhodnúť zaplatiť za ich politiku dňa 6 mesačne základ.”

Následne sa možno spýtať, či môžete platiť CTP zelený lístok mesačne?

Tak dlho ako platíte pre oboch CTP poistenie a prihlásenie do 21 dní od dátumu splatnosti, môžeš vyberte si 6 mesiac termín na obnovenie vášho CTP . Ak ty mám zaplatené pre teba Green Slip online alebo telefonicky, eGreenSlip bude byť odoslané do RMS do hodiny od platby.

Okrem vyššie uvedeného, môžete zaplatiť Greenslip? CTP - NSW Zelený lístok (Vezmite prosím na vedomie, ty musieť zaplatiť tvoj CTP Green Slip pred registráciou). Môžete platiť v hotovosti, šekom, EFTPOS alebo kreditnou kartou na najbližšej pošte.

Keď to vezmete do úvahy, môžete zaplatiť svoj zelený lístok 6 mesačne?

Ak ty chcieť 6 mesiacov termín, obaja zelený list a registrácia musí byť zaplatené alebo dokončené do 21 dní od the dátum splatnosti registrácie. Ak ty mať a 12 mesiac politika už, ty Budem nás musieť kontaktovať 13 10 10 (pondelok až piatok od 8:00 do 18:00, sobotu a nedeľu od 8:00 do 16:00) a zmeniť ho na 6 mesiacov.

Môžete zaplatiť zelený lístok online?

Môžete platiť pre teba CTP Green Slip : Online . Zavolaním na číslo 131 144. Poštou (vyplňte výplatný list na osvedčení o poistení a odošlite ho do poistenia NRMA, odpovedzte Zaplatené 9871, Sydney NSW 2000)

Odporúča: