Potrebuje elektrická pólová píla olej?
Potrebuje elektrická pólová píla olej?

Video: Potrebuje elektrická pólová píla olej?

Video: Potrebuje elektrická pólová píla olej?
Video: štoplovanie hŕč 2024, Smieť
Anonim

Najviac plynu reťazové píly vyžadujú vopred zmiešaný plyn a olej palivo, aby správne fungovalo. Elektrické reťazové píly nie vyžadovať toto pridalo olej , ale bar a reťazec potrebuje aby boli správne namazané.

Podobne sa pýta, či potrebujete olej do elektrickej reťazovej píly?

Na rozdiel od plynu motorové píly ktoré používajú zmes olej a plynové palivo na prevádzku, an elektrická motorová píla získava energiu z elektriny. Avšak, elektrická reťazová píla stále potrebuje olej pre správnu funkciu, pretože pomáha pri mazaní reťaze a lišty.

Podobne, môžem použiť olej pre 2-taktné motory v mojej elektrickej reťazovej píle? Miešanie plynu a Olej Platí to iba pre plynový pohon motorové píly a odkazuje na the palivo, ktoré je potrebné na chod the videl. V tomto prípade použitý olej je zvyčajne 2 - mŕtvica motor olej.

Jednoducho, kde dávate olej na lištu motorovej píly?

Nastavte si motorová píla na rovnom povrchu, bar stranou nadol tak, aby ležala naplocho. Nechajte minútu na olej usadiť, potom odskrutkujte uzáver na píle bar a reťazový olej nádrž. Pomocou malého lievika pomaly nalejte bar a reťazový olej do zásobníka, pričom dávajte pozor, aby ste ho nepreplnili.

Aký druh oleja potrebujem pre elektrickú reťazovú pílu?

Elektrické reťazové píly môže používať iba mazanie lištou a reťazou olej v ich systémoch. Títo oleje sú na to špeciálne určené milý mazania. Sú tiež vyrobené tak, aby boli bezpečné pre životné prostredie. Akýkoľvek iný druhov ako kultivovaný motor alebo zelenina olej , môže poškodiť mazací systém.

Odporúča: