Aké sú storno podmienky VRBO?
Aké sú storno podmienky VRBO?

Video: Aké sú storno podmienky VRBO?

Video: Aké sú storno podmienky VRBO?
Video: Советы по уборке дома для отпуска и BNB с Хизер Байер 2024, Smieť
Anonim

Prísne VRBO hostiteľ podmienky zrušenia prístup uvádza, že cestovateľ má na to až 60 dní Zrušiť ich rezervácia, aby získali celých 100 % vrátenie peňazí bez účtovania akýchkoľvek rezervačných poplatkov. Majiteľ má potom právo ponechať si zálohu a poplatky v opačnom prípade.

Jednoducho povedané, aké sú storno podmienky spoločnosti HomeAway?

Pevný Podmienky zrušenia Na rezervácie zrušené do 60 dní pred nástupom na pobyt, cestujúci dostane 100% vrátenie peňazí . Homelister neúčtuje žiadne rezervačné poplatky. Na rezervácie zrušené do 30 dní pred nástupom na pobyt dostane cestujúci 50% vrátenie peňazí.

Následne je otázkou, či si vrbo účtuje storno poplatok. Služba poplatok je dodatočná čiastka pripočítaná spoločnosťou HomeAway k sume za prenájom. Vlastník robí nemajú možnosť zľaviť alebo vzdať sa služby poplatok čiastka. Ak je však rezervácia je služba nie je zrušená a všetky platby sú cestujúcemu vrátené v plnej výške poplatok bude nevrátiť.

Následne si možno položiť otázku, čo je ochrana pred zrušením?

Ochrana pred zrušením je poistný produkt, ktorý si môžete zakúpiť pri rezervácii cez našu stránku. Ak budete musieť zrušiť pobyt z uvedeného dôvodu, môžete dostať náhradu za nevratné náklady na cestu.

Ako funguje poistenie storna vrbo?

Pevná: Ak cestovateľ zruší svoj pobyt do 60 dní pred svojím pobytom, urobí to sú vrátená 100 % a sú neúčtuje žiadne rezervačné poplatky. Pre rezervácie zrušené až 30 dní vopred dostane cestujúci 50% náhradu a je účtované za túto časť rezervačné poplatky.

Odporúča: