Obsah:

Ako čistíte kačacie kryty?
Ako čistíte kačacie kryty?

Video: Ako čistíte kačacie kryty?

Video: Ako čistíte kačacie kryty?
Video: Агрогороскоп с 18 по 21 декабря 2021 года 2024, Smieť
Anonim

Nechajte si svoje Obal na kačicu materiál čisté : o Spot umyť , ruka umyť alebo vyperte v práčke plnenej spredu iba s použitím studenej vody a jemného pracieho prostriedku. o Zaveste, aby ste usušili. NEPODÁVAJTE DO SUŠIČA ALEBO ŽELEZA.

Ako v tejto súvislosti čistíte autopoťahy?

Proces čistenia:

  1. Naplňte vedro teplou alebo studenou vodou.
  2. Pridajte 1 oz.
  3. Nastriekajte kryt hadicou, aby sa navlhčil, a odstráňte všetky uvoľnené nečistoty.
  4. Pomocou špongie alebo handričky umyte kryt čistiacim roztokom.
  5. Dôkladne opláchnite hadicou.
  6. Otočte kryt naruby a vráťte ho na auto.
  7. Opakujte kroky 1-5.

Tiež viete, môžete umyť originálny kryt auta? Nainštalujte kryt na tvojom vozidlo predtým pranie . Čistý zľahka špongiou pomocou zriedeného roztoku studenej alebo teplej vody a jemného tekutého pracieho prostriedku. Dôkladne opláchnite a nechajte prikryť do sušiť na vozidlo . Ak ty vyber si na umývanie v stroji, my navrhnite dvojitú/trojitú komerčnú práčku s predným zaťažením.

Môžete teda prať čierne poťahy sedadiel v práčke?

Čistenie čiernej kačice Pokyny Na utieranie používajte mäkkú handričku a studenú vodu plátno čisté . Nevhodné na suché čistenie alebo práčka.

Ako môžem doma umyť autopoťah?

Umyť špinavý autopoťah doma Krok 1: Vložte príkaz kryt na tvojom auto . Krok 2: Naplňte vedro studenou alebo teplou vodou a jemným mydlom. Krok 3: Namočte kryt hadicou na odstránenie všetkých zvyškov, ako je prach alebo vtáčí trus. Krok 4: Namočte handričku do mydlového roztoku vo vedre a potom vydrhnite kryt auta.

Odporúča: