Ako odstránite katalyzátor?
Ako odstránite katalyzátor?

Video: Ako odstránite katalyzátor?

Video: Ako odstránite katalyzátor?
Video: Opel Astra G 1999 X16SZR Утащили катализатор 2024, Septembra
Anonim

Väčšina obchodov s náhradnými dielmi ich má alebo si ich môžete objednať online. Vytiahnite Katalyzátor potom ho oddeľte od výfukového systému. Najprv musíte odskrutkovať zariadenie a potom ho posunúť dolu výfukovým potrubím. Niektoré jednotky sú k vozidlu privarené, takže ho budete musieť odpíliť.

Následne sa možno tiež opýtať, bude demontáž katalyzátora poškodzovať motor?

Škodlivé účinky Iné vplyvy na odstraňovanie the prevodník zahŕňajú riziko poškodenia ostatných komponentov, predovšetkým senzora kyslíka, ktorý funguje v spojení s Katalyzátor . To môže tiež spôsobiť kontrolu motor rozsvietiť svetlo, ktoré bude spôsobiť, že vozidlo neprejde emisnou skúškou.

Podobne, môžem nahradiť svoj katalyzátor rovným potrubím? Predtým výmena si drahý Katalyzátor , uisti sa to je the vinníkom tým jeho výmena dočasne s a rovné potrubie , niekedy nazývaný aj test rúra . Ak vaše auto jazdí správne s the test rúra na mieste, tvoj katalyzátor bude potrebuje byť vymenené čoskoro.

Podobne sa dá opýtať, koľko stojí odstránenie katalyzátora?

Tento dizajn je komplikovanejší ako u starších automobilov, čo znamená, že diely náklady je tiež vysoká. Zapnuté priemer , počítajte s platbou kdekoľvek od 500 do 2 200 dolárov za výmenu a Katalyzátor v novších autách. Iba časti budú náklady 400 až 2 000 dolárov.

Zvyšuje demontáž katalyzátora hlasnejšie auto?

Lepšie znejúci výfuk. Rovnako ako je účelom tlmiča výfuku tlmiť hluk nahlas hluk spôsobený výfukom vystupujúcim z vášho vozidlo , katalyzátor áno to isté. Ak ty odstrániť tvoj prevodník , dávaš svoje auto a hlasnejšie a výraznejší zvuk.

Odporúča: