Môžem jazdiť s indickým vodičským preukazom v USA?
Môžem jazdiť s indickým vodičským preukazom v USA?

Video: Môžem jazdiť s indickým vodičským preukazom v USA?

Video: Môžem jazdiť s indickým vodičským preukazom v USA?
Video: Каково жить в Канаде? | Экскурсия по канадскому району 2024, Smieť
Anonim

Spojené štáty z Amerike (Pohony v pravý čas)

Pravidlá: Vy môže riadiť v USA proti tvojmu Indický vodičský preukaz rok, tak dlho licenciu platné a v angličtine. Tiež musíte mať kópiu formulára I-94, ktorý ukazuje dátum zadania USA.

V súvislosti s tým, ako dlho môžeme jazdiť v USA s indickým preukazom?

Vo väčšine prípadov, ak je váš medzinárodný licencia je aktuálne, to bude byť platné až do jeden rok po dátume ty zadajte USA Poraďte sa s DMV v štáte, kde ty želám si riadiť na potvrdenie dĺžky platnosti. Tvoje cudzie licencia je platný, ak je k nemu priložený váš pas.

Rovnako tak môžete v USA šoférovať s medzinárodnou licenciou? Ľudia ktorí riadiť v USA musí mať platného vodiča licenciu . Niektoré štáty vyžadujú prílohu Medzinárodný vodičský preukaz (IDP) od cudzích štátnych príslušníkov, okrem platného licenciu z vašej krajiny. Obráťte sa na oddelenie motorových vozidiel každého štátu budeš jazdiť za jeho požiadavky.

Okrem vyššie uvedeného si môžete v USA požičať auto s indickou licenciou?

Najlepší spôsob prenajať auto vždy je Áno, môžeš vo väčšine štátov v USA na obmedzenú dobu (1 rok) urobiť skontrolujte webovú stránku DMV príslušného štátu ty navštevujú podrobné informácie o pravidlách jazdy a uistite sa ty uzavrite poistenie tretej strany požičiavate si auto to by náklady ty okolo 12 -15 dolárov.

Môžete jazdiť v USA s kanadským vodičským preukazom?

Áno, plný Kanadská licencia to je aktuálne platné v Spojené štáty . vy smieť riadiť s vašu kanadskú licenciu v rámci hraníc USA vďaka vzájomným dohodám, že USA a Kanada mať medzi sebou v súvislosti s vodičské preukazy.

Odporúča: