Sú nástroje GearWrench dobré?
Sú nástroje GearWrench dobré?

Video: Sú nástroje GearWrench dobré?

Video: Sú nástroje GearWrench dobré?
Video: Gearwrench 90 зубчатые трещотки уже здесь! 2024, Smieť
Anonim

Kvalita prevodového kľúča je pekný dobre celkovo. Nemyslím si však, že súčasná vyrobená ČĽR nástroje sú ako pekný ako predchádzajúce verzie vyrábané na Taiwane. Jediná vec v Ozubený kľúč línia, ktorá je vyrobená v USA, sú ich mikrometrické momentové kľúče. Ich chrómové zásuvky sú o niečo vyššie ako väčšina ostatných značiek.

Keď to vezmeme do úvahy, je Gearwrench lepší ako remeselník?

Podľa našich skúseností Ozubený kľúč račne sú lepšie ako Craftsman . Ako sme už povedali, hovoríme o račne - oboje Ozubený kľúč a Remeselník ponúkajú neobmedzenú doživotnú záruku na všetky ich rohatky/kľúče/zásuvky, takže v tomto ohľade sú obaja rovnakí.

Následne je otázkou, či je na nástroje Gearwrench doživotná záruka? Čo Záruka na prevodový kľúč Kryty: Všetky nástroje na celý život (okrem krútiaceho momentu kľúče a príslušenstvom) proti chybám materiálu a spracovania.

Následne je otázkou, je Gearwrench vyrobený spoločnosťou Snap on?

Ozubený kľúč nástroje, ktoré sú dcérskou spoločnosťou oveľa väčšej značky nástrojov (Apex Tools), nie sú vyrobila spoločnosť Snap-On ani nie je spojený s Snap-On v roku 2019. Zapnite Nástroje sú úplne odlišnou značkou nástrojov, ktorá vlastní aj mnohé dcérske značky (Bluepoint, krútiaci moment CDI a Bahco).

Sú nástroje Gearwrench vyrobené v USA?

Tento zoznam obsahuje známe GearWrench značky, ako aj Kobalt a Delta Power Equipment (so sídlom v USA ale vyrobené na Taiwane). Niektoré z nástroje dostupné prostredníctvom NAPA sú vyrobené aj na Taiwane nástroje od spoločností Blue Point, Genius a ďalších.

Odporúča: