Obsah:

Môžete získať ID v ten istý deň?
Môžete získať ID v ten istý deň?

Video: Môžete získať ID v ten istý deň?

Video: Môžete získať ID v ten istý deň?
Video: Нарисуйте этот древний сильный знак на руке, вернутся деньги и удача. Что делать, чтобы привлечь 2024, Smieť
Anonim

Väčšina štátov už bohužiaľ fotografiu nevydáva ID na a to isté - deň namiesto toho sa rozhodol pre bezpečnejší systém, ktorý vydáva identifikátory fotografií z centrálneho miesta po dôkladnej bezpečnostnej kontrole. Tento proces zvyčajne trvá týždeň alebo viac, v závislosti od toho, kde ty žiť.

Môžete teda získať preukaz totožnosti s fotografiou v ten istý deň?

Väčšina štátov už bohužiaľ nevydáva preukaz totožnosti s fotografiou na a to isté - deň namiesto toho sa rozhodnúť pre bezpečnejší systém, ktorý vydáva problémy fotografiu ID z centrálneho miesta po dôkladnej bezpečnostnej kontrole. Tento proces zvyčajne trvá týždeň alebo viac, v závislosti od toho, kde ty žiť.

Okrem vyššie uvedených, môžete získať dočasný identifikačný preukaz od DMV? Navštívte miestne oddelenie motorových vozidiel ( DMV ) úrad získať žiadosť, alebo navštíviť webovú stránku štátu DMV vytlačiť žiadosť o a dočasné preukaz totožnosti s fotografiou. Väčšina dočasné fotografické identifikačné karty sú platné 30 dní.

Tiež by som mal vedieť, kde môžem získať identifikátor fotky okrem DMV?

V súhrne Ak chcete získať platný, vydaný vládou preukaz totožnosti s fotografiou , budete musieť navštíviť svoje miestne DMV alebo kancelária štátneho tajomníka. Ďalšie miesta na získanie súboru ID môže generovať iba formy ID pravdepodobne nebude spĺňať federálne požiadavky. Platný je aj cestovný pas, ktorý je možné získať bez návštevy DMV.

Ako rýchlo získate platný preukaz totožnosti?

Tu je zoznam najľahších vládnych ID, ktoré je možné získať, a ako o ne požiadať online:

  1. PSČ. Filipínske poštové ID je jedným z najrýchlejšie dostupných a je široko akceptované.
  2. pas.
  3. SSS ID.
  4. Preverenie NBI.

Odporúča: