Koľko stojí test CDL v Texase?
Koľko stojí test CDL v Texase?

Video: Koľko stojí test CDL v Texase?

Video: Koľko stojí test CDL v Texase?
Video: СДЛ экзамен теория/ПДД США/Трак достали 2024, Apríl
Anonim

Očakáva sa od vás, že vyplníte žiadosť, zložíte a zložíte očnú skúšku so zrakom 20/30 alebo lepším s korekciou alebo bez nej a zaplatíte licenciu poplatok . Prúdu Texas CDL licenciu náklady je 61 dolárov.

V súlade s tým, koľko stojí test povolenia CDL v Texase?

Pred podaním žiadosti o triedu A musíte mať CLP 14 dní CDL . Naplánujte si jazdu test a vyplňte nižšie uvedené požadované formuláre a odošlite ich vodičovi licenciu kancelária s poplatkom 61 dolárov.

koľko stojí absolvovanie písomného testu CDL? Tam je a poplatok od 40,00 USD do vziať the CDL cesta test (schopnosti test ). Môžete zaplatiť cestu skúšobný poplatok keď kancelária DMV vydá vaše povolenie na štúdium v obchode, alebo môžete zaplatiť poplatok online. Musíte zaplatiť poplatok než si naplánujete cestu test.

Podobne, koľko otázok je na test CDL v Texase?

56 otázok

Koľkokrát môžete absolvovať test CDL v Texase?

vy sú schopní vziať the test najmenej tri krát predtým ty reštartujte aplikáciu. To znamená budeš musí prejsť víziou test , odošlite ďalší poplatok vo výške 16 USD a obnovte všetky svoje aplikačné materiály. Čo urobiť Potrebujem vedieť, aby som mohol odovzdať svoje TX povolenie test ?

Odporúča: