V ktorých štátoch sú povolené pneumatiky s hrotmi?
V ktorých štátoch sú povolené pneumatiky s hrotmi?

Video: V ktorých štátoch sú povolené pneumatiky s hrotmi?

Video: V ktorých štátoch sú povolené pneumatiky s hrotmi?
Video: Montáž šroubovacích hrotů do pneumatik 2024, Smieť
Anonim

Iba šesť štáty povoľujú použitie pneumatiky s hrotmi bez obmedzenia: Colorado, Kentucky, New Hampshire, Nové Mexiko, Vermont a Wyoming. Väčšina zostávajúcich štáty povoľujú pneumatiky s hrotmi s dátumovým obmedzením.

Kde sú teda nezákonné pneumatiky s hrotmi na snehu?

Štátne predpisy Desať štátov zakazuje pneumatiky s hrotom na snehu: Alabama , Texas, Florida, Maryland (okrem piatich horských okresov), Louisiana, Havaj, Illinois, Minnesota, Mississippi a Wisconsin.

Podobne, kedy je možné nasadiť pneumatiky s hrotmi? Pneumatiky s hrotmi sú povolené od 1. októbra do 30. apríla. Pneumatiky s hrotmi sú povolené 1. mája až 30. septembra, ak budú stiahnuté. Školské autobusy a obecné hasičské vozidlá môžu kedykoľvek používať čapy.

Ďalej sú pneumatiky s hrotmi v NM legálne?

Tridsaťtri štátov a District of Columbia stanovili sezónne obmedzenia pre kov posiate sneh pneumatika použitie. Sedem štátov má neobmedzené používanie kovov posiate sneh pneumatiky : Colorado, Kentucky, New Hampshire , Nové Mexiko , Severná Karolína, Vermont a Wyoming.

Majú pneumatiky s hrotmi rozdiel?

Pneumatiky na snehu s hrotmi doslova mať kovové kolíky zapustené do behúňa. Hoci pneumatiky s hrotmi sú schopné zvládnuť jazdné situácie na ľade, vylepšenia gumových zmesí moderných bez hrotov urobili zimné pneumatiky sú schopnejší zvládnuť niektoré zimné najextrémnejšie jazdné situácie.

Odporúča: