Z akého materiálu je sacie potrubie vyrobené?
Z akého materiálu je sacie potrubie vyrobené?

Video: Z akého materiálu je sacie potrubie vyrobené?

Video: Z akého materiálu je sacie potrubie vyrobené?
Video: Repair a Feller Buncher Dipper Arm | Line boring & Liquid Nitrogen 2024, Apríl
Anonim

Nasávacie potrubie bolo historicky vyrobené z hliník alebo liatina , ale použitie kompozitu plast materiály získavajú na popularite (napr. väčšina štvorvalcov Chrysler, Ford Zetec 2.0, Duratec 2.0 a 2.3 a séria GM Ecotec).

Z čoho sú potom sacie potrubia?

Prívod rozdeľovače sú z hliníka alebo liatiny, aj keď niektoré autá používajú plast rozdeľovače . Niekedy sacie potrubie rozdeliť a vyvinúť únik.

Po druhé, prečo sú sacie potrubia plastové? Plastové sacie potrubia : Kontrola netesností. Väčšina motorov najnovších modelov sa dodáva vo výrobe plastové sacie potrubia . Plastové šetrí hmotnosť a náklady a vedie teplo oveľa pomalšie ako hliník alebo liatina. To pomáha znižovať teplotu vstupujúceho vzduchu pre hustejšiu a výkonnejšiu zmes vzduchu a paliva.

Ďalej, z akého druhu plastu sú sacie potrubia?

Bude to štandard pre sacie potrubie- a nylon . Vstrekovanie dielov, kde je potrebných veľa komponentov, je lacnejšie ako odlievanie alebo lisovanie.

V sacom potrubí má byť olej?

Je to s najväčšou pravdepodobnosťou olej to bolo vytlačené hadicou PCV (pozitívna ventilácia do kľukovej skrine). (Váš motor nemá ventil PCV, iba hadicu s filtrom. Mohlo by to tiež pochádzať z príliš veľkej kombinácie olej , predĺžené vysoké otáčky alebo agresívne tlačenie v zákrutách olej do príjem.

Odporúča: