Fungujú nárazové brzdy pri spätnom chode?
Fungujú nárazové brzdy pri spätnom chode?

Video: Fungujú nárazové brzdy pri spätnom chode?

Video: Fungujú nárazové brzdy pri spätnom chode?
Video: Atbildes uz klausītāju jautājumiem: "Ko par to saka Bībele" (187.daļa) 2024, Smieť
Anonim

Princíp nárazová brzda operácia hovorí, že brzdy sa použije vždy, keď sa príves počas pohybu „tlačí“na nákladné vozidlo. Použite elektrický solenoidový ventil, ktorý umožňuje brzda kvapalina, aby obišla späť do nádrže, kým je v obrátiť . Elektrický ventil je zapojený do obrátiť svetlá na ťažnom vozidle.

Podobne fungujú brzdy prívesu dozadu?

Fungujú elektrické brzdy prívesu v spätnom chode . Keď brzda magnet je zatlačený v oboch smeroch na brzda zostava (dopredu alebo dozadu), brzda topánky sa od seba odopnú, čo aktivuje brzdy prívesu . Pri zatlačení dozadu the brzdy nebudú pôsobiť tak tvrdo, ako keď idete dopredu, ale stále sú pracovať.

Tiež prečo sú moje brzdy prívesu zablokované spätne? Vo vnútri môže byť porucha brzda ovládač, problém so zemou, skrat the elektroinštalácie, alebo problém s the magnety. Existuje niekoľko vecí, ktoré môžu spôsobiť brzdy do zavrieť na prívese . Najprv sa odpojte príves od the vozidlo.

Okrem toho môžete zálohovať pomocou prepäťových bŕzd?

Áno, existuje spôsob, ako zálohovať príves na lodi a udržať ho nárazová brzda pohon, # T43329007K, z pôsobenia tlaku na príves brzdy . Budeš potrebovať elektrický blokovací elektromagnet, # T4748800, ktorý bude zavrieť kedy ty preraďte vozidlo na spiatočku, aby bolo možné cúvať s prívesom.

Ako funguje nárazová brzda?

naproti tomu Prepäťové brzdy sú hydraulické a na ovládanie využívajú prirodzenú hybnosť prívesu brzdy . Keď stúpite na brzda vo svojom ťažnom vozidle a spomaľte, príves tlačí proti ťažnému zariadeniu a stláča hydraulický valec. Keď sú správne nastavené, nárazové brzdy sú hladké a ľahké práca s

Odporúča: