Funguje Flex Seal na duších?
Funguje Flex Seal na duších?

Video: Funguje Flex Seal na duších?

Video: Funguje Flex Seal na duších?
Video: Flex Tape ДЕЙСТВИТЕЛЬНО работает ?! (Как показывали по ТВ) 2024, Smieť
Anonim

A: Flex Tape® je nie je určený na použitie pri vysokotlakových aplikáciách. V krajných núdzových situáciách môže byť použitý na dočasnú opravu bicykla duša pneumatiky.

Len tak, môžete použiť Flex Seal Spray na pneumatiku?

A: Robíme neodporúčam pomocou Flex Seal Liquid® na opravu automobilu pneumatika.

Tiež viete, môžete používať Flex Seal na auto? Flex tesnenie utesňuje vodu, vzduch, vlhkosť a zabraňuje hrdzaveniu a korózii. Akonáhle uschne, môcť byť namaľovaný akoukoľvek farbou. Ideálne na utesnenie tesnení a zastavenie netesností, vibrácií a hrdze auto . Vodotesný prakticky čokoľvek jednoduchým striekaním na akciu!

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, funguje Flex Seal na toaletách?

Nie len môcť zabraňuje úniku, ale je to tak môcť urobte si vaňu, sprchu a priestory okolo vás toaleta, WC vyzerá lepšie. Našťastie pomáhame trochu uľahčiť prácu. Flex Výstrel je ľahko použiteľný, nie je potrebná žiadna tesniaca pištoľ. Tvorí tiež gumu tuleň to vlastne odpudzuje vodu.

Funguje Flex Seal?

Flex tesnenie Spray funguje Robí flexibilné tesnenie naozaj práca ? Áno to robí ! Mnoho používateľov malo s používaním veľký úspech Flex tesnenie na rôzne použitia. Či už ho používate na opravu netesnosti, pripravujete sa na búrku alebo ho používate ako tmel, vieme, že na vás urobí dojem Flex tesnenie.

Odporúča: