Obsah:

Čo znamenajú čísla LED svetiel?
Čo znamenajú čísla LED svetiel?

Video: Čo znamenajú čísla LED svetiel?

Video: Čo znamenajú čísla LED svetiel?
Video: 💥 Есть ли слабые места в безупречных Mercedes W211 и C219? Что общего у Е-класса и CLS? 2024, Smieť
Anonim

Nižšie kelvinové číslo priemer the svetlo vyzerá viac žltá; vyšší kelvin čísla znamenajú the svetlo je belšia alebo modrejšia. CFL a LED sú vyrobené tak, aby zodpovedali farbe žiarovky žiarovky pri 2700-3000K. Ak máte radšej belšie svetlo , hľadať žiarovky označené 3500-4100K.

Vzhľadom na to, čo znamenajú čísla LED?

To prostriedky Toto je LED Čip (zariadenie) namontovaný priamo na svetelný pás bez použitia drôtov. Táto technológia povrchovej montáže je skutočne to, čo robí LED Svetelné pásy možné. The čísla po SMD jednoducho odkazujú na fyzickú veľkosť LED Čip.

Ďalej, ako vyzerá LED žiarovka? LED diódy sú „smerové“ svetlo zdrojov, čo znamená, že emitujú svetlo v špecifickom smere, na rozdiel od žiaroviek a CFL, ktoré vyžarujú svetlo a teplo vo všetkých smeroch. To znamená LED diódy sú schopní používať svetlo a energiu efektívnejšie v mnohých aplikáciách. Časté LED farby zahŕňajú jantárovú, červenú, zelenú a modrú.

Tiež viete, čo je v LED žiarovke?

LED žiarovky využívajú polovodičové zariadenie, ktoré vyžaruje viditeľné svetlo, keď ním prechádza elektrický prúd. Táto vlastnosť je známa ako elektroluminiscencia. Kompaktné žiarivky s, najbežnejšia alternatíva k žiarovkám, používa na excitáciu ortuti elektrinu plyn kým nevyžaruje ultrafialové (UV) svetlo.

Ako si vybrať LED žiarovku?

Ako si vybrať LED diódu

  1. Vytvoriť zoznam.
  2. Akú farbu svetla chcete?
  3. Poznáte svoje watty z lúmenov (jas alebo svetelný výkon)
  4. Spočítajte si svoje finančné a ekologické úspory.
  5. Začnite s jednou žiarovkou.
  6. Vyhodnoťte svoje testovacie žiarovky.
  7. Vymeňte svetlá, ktoré používate najčastejšie, aby ste maximalizovali úspory.
  8. Zvážte životnosť žiarovky.

Odporúča: