Obsah:

Čo je to halogénová baterka?
Čo je to halogénová baterka?

Video: Čo je to halogénová baterka?

Video: Čo je to halogénová baterka?
Video: Belousovová zaujala JASNÉ stanovisko k rusko-ukrajinskému konfliktu: NEUROBME TÚTO CHYBU! 2024, Smieť
Anonim

The halogénová baterka . Ty to dobre vieš. Bol to prenosný stojan lampa viditeľné v každej obývačke, internáte a spálni po väčšinu 90. rokov minulého storočia. Tento ultramäkký zdroj je dostupný za nie oveľa viac ako 15 dolárov v každom obchode s domácimi a železiarskymi výrobkami počas vrcholu svojej popularity. svetlo bol základom mestského života.

Keď to vezmeme do úvahy, ako vymeníte halogénovú žiarovku torchiere?

Ako vymeniť žiarovky v halogénových podlahových lampách

  1. Krok 1: Odpojte lampu. Odpojte kábel zo zásuvky a nechajte dostatok času, aby lampa a žiarovka úplne vychladli.
  2. Krok 2: Odstráňte starú žiarovku. Látkové rukavice budú fungovať na odstránenie halogénovej žiarovky; nedotýkajte sa ho holými rukami.
  3. Krok 3: Nainštalujte novú žiarovku.

Po druhé, dá sa halogénová lampa premeniť na LED? ODPOVEĎ: Áno, existujú LED žiarovky ty môcť použiť vo svojich prípravkoch. The LED ekvivalent 50 wattov halogénová žiarovka bude pravdepodobne spáli iba asi šesť alebo sedem wattov. Títo LED žiarovky stoja viac, 30 až 35 dolárov, ale pretože oni bude trvajú roky, stoja za to. A LED diódy nevydávajú relatívne žiadne teplo.

Sú tiež halogénové podlahové žiarovky bezpečné?

V skutočnosti, bezpečnosť z halogénové podlahové žiarovky je viac ako rok spochybňovaný. 300 wattov halogén žiarovky v niektorých horákoch môžu dosiahnuť 970 stupňov Fahrenheita a 500-wattové žiarovky môžu dosiahnuť 1 200 stupňov.

Čo je to torchiere svetlo?

A torchiere je jedným z najpopulárnejších a najznámejších typov stojacích svietidiel. Názov je odvodený z francúzskeho slova „pochodeň“a je identifikovateľný podľa vzpriameného tvaru ako pochodeň. osvetlenie prípravok smerujúci nahor na konci stĺpca.

Odporúča: