Čo je licencia triedy O v Nebraske?
Čo je licencia triedy O v Nebraske?

Video: Čo je licencia triedy O v Nebraske?

Video: Čo je licencia triedy O v Nebraske?
Video: Вот почему Америка (и весь мир) по-прежнему опасаются российского военного корабля класса "Киров" 2024, Smieť
Anonim

An Licencia operátora ( Trieda O ) Vodič Licencia oprávňuje a licenciu držiteľ na ovládanie akéhokoľvek motorového vozidla vrátane mopedu, terénneho vozidla (ATV) a autocyklu, okrem motocykla a úžitkového motorového vozidla.

Čo v tejto súvislosti znamená licenčný typ O?

Operátora licenciu je to, čo väčšina obyvateľov priemer keď používajú výraz „vodič licenciu .“Operátor licenciu umožňuje riadiť osobné a ľahké nákladné vozidlá s celkovou hmotnosťou menšou ako 26 000 libier.

Následne je otázkou, koľko stojí vodičský preukaz Nebraska? To bude náklady vám nasledujúce poplatky za NE vodičský preukaz : Platí až 1 rok: 9,50 dolára. Platí na viac ako 1 až 2 roky: 14,50 USD. Platí na viac ako 2 až 3 roky: 18,50 USD.

Len tak, čo potrebujete na získanie licencie v Nebraske?

Pri žiadosti o a Nebraska povolenie , licenciu alebo občiansky preukaz, ty musíš predložiť dokumentáciu o: 1. doklade o občianstve alebo zákonnom stave USA, ktorý obsahuje meno a dátum narodenia a totožnosť. 2. Hlavná adresa v Nebraska (sú to aspoň dva dokumenty požadovaný ).

Akej triedy je môj preukaz?

Základný automobil Licencia ( Trieda D) môže byť vydaná osobe staršej ako 18 rokov na všetky typy motorových vozidiel registrovaných MVC, okrem motocyklov. Komerčný vodič Licencia ( Trieda A, B, C) je pre veľké nákladné autá, autobusy a vozidlá prepravujúce nebezpečné materiály.

Odporúča: