Aký druh plynu používajú lode?
Aký druh plynu používajú lode?

Video: Aký druh plynu používajú lode?

Video: Aký druh plynu používajú lode?
Video: tlak plynu 2024, Smieť
Anonim

Tri z najbežnejších typy benzínu, ktorý je v súčasnosti na trhu, sú E0, E10 a E15. Písmeno „E“znamená etanol a číslo predstavuje percento bezolovnatého etanolu plyn . Pre lodné motory, plyn s 10% etanolom alebo menej je odporúčané.

Aký druh plynu berie loď?

Skontrolujte Čo Plyn Doplňujete do svojej nádrže Možno budete chcieť zvážiť použitie paliva zmiešaného s etanolom, pokiaľ je schválené na použitie vo vašom konkrétnom čln . Podľa The West Advisor palivo zmiešané s etanolom, bežne nazývané E10, obsahuje zmes 10 percent etanolu a 90 percent benzínu.

Podobne aký druh plynu používa prívesný motor?) „Palivá obsahujúce až 10 percent etanolu sa považujú za prijateľné na použitie v ortuti motory.

Existuje teda rozdiel medzi námorným plynom a bežným plynom?

The iba rozdiel medzi na the voda plyn a stanica plyn je cena. Lode v voda je držaná ako rukojemník, takže prístavy ich využívajú.

Mám vo svojej lodi používať prémiový plyn?

V kombinácii s dekarbonizačnou prísadou udržia motor čistejší. Prémiové palivo sa neodporúča. Svoje vyššie oktánové číslo odvodzuje od viacerých prísad, z ktorých niektoré môžu spôsobiť viac škody ako úžitku.

Odporúča: