Zmestí sa mi do garáže expedícia?
Zmestí sa mi do garáže expedícia?

Video: Zmestí sa mi do garáže expedícia?

Video: Zmestí sa mi do garáže expedícia?
Video: Jaké požehnání přináší jaro a co zanechat zimě? 🦢🌸💚… výklad karet na 3 balíčky … léčení duše 🕊 2024, Smieť
Anonim

Ford povedal, že základňa Expedícia bude byť trochu dlhšie. Keď nie sú sklopné spätné zrkadlá, staré Expedícia bol štyri palce široký 8 stôp, čo znamená, že je tesný fit dostať sa do a garáž so štandardnými 8-stopovými dverami (92 palcov široké zrkadlá otvorené, 80 palcov sklopené).

Následne sa možno tiež opýtať, je Ford Expedition vhodný do garáže?

Ford povedala základňa Expedícia bude byť o niečo dlhší. So sklopenými spätnými zrkadlami, staré Expedícia bol štyri palce široký 8 stôp, čo znamená, že je tesný fit dostať sa do a garáž so štandardnými 8-stopovými dverami (92 palcov široké zrkadlá otvorené, 80 palcov sklopené).

Tiež viete, zmestí sa dvojmo do garáže? A duálne je fyzicky širší a vyšší ako normálny nákladný automobil alebo auto. S dlhším rázvorom to neberiem cez cestu ani na parkovisko garáže.

Okrem vyššie uvedeného, zmestia sa nákladné autá do garáže?

Nie, tvoj garáž nezmenšuje sa, tvoj nákladné auto sa zväčšuje! Niet horšieho momentu, ako keď si uvedomíte, že vaša cena sa o pár palcov nezmestí garáž . Ak ste narazili na tento scenár nočnej mory – ktorý je teraz pravdepodobne bežnejší ako v plnej veľkosti kamióny narástli do komických rozmerov - nebojte sa.

Zmestí sa nákladné auto v plnej veľkosti do štandardnej garáže?

Nie plnej veľkosti posádka zmestí sa v 19 ' garáž . Určite to isté platí pre všetkých plnej veľkosti predĺžená kabína s krátkou posteľou (posteľ trochu dlhšia ako krátka posádka).

Odporúča: