Ako prechádzate autoumyvárňou?
Ako prechádzate autoumyvárňou?

Video: Ako prechádzate autoumyvárňou?

Video: Ako prechádzate autoumyvárňou?
Video: Основные ошибки при шпатлевке стен и потолка. #35 2024, Apríl
Anonim

Vytiahnite na autoumývareň trať.

Hľadaj svetlá a šípky, ktoré indikujú, kedy je tvoja vozidlo je správne zapojený do the autoumývareň trať. Akonáhle to bude, dajte svoje vozidlo na neutrál, ak má manuálnu prevodovku alebo park pre automatickú prevodovku. Po nasadení brzdy vyberte nohu z brzdy vozidlo v neutrále alebo parku.

Ako teda prejsť autoumyvárňou?

Dajte svoje vozidlo v zaparkujte, ak má automatickú prevodovku alebo neutrál, ak má manuálnu prevodovku. Zložte nohu z brzdy. Nepoužívajte núdzovú brzdu. Je veľmi dôležité zatiahnuť všetky okná vášho vozidla prechádzajú automatizovaný autoumývareň.

Vedľa vyššie, je jazda cez umývačky riadu pre vaše auto škodlivá? Žiaľ, odpoveď je áno. Zatiaľ čo niektoré typy umývačiek áut sú horší ako ostatní, kedykoľvek umyť auto -aj keď ste starostlivo rukou pranie to-v podstate aplikujete abrazívne a/alebo drsné chemikálie na povrchovú úpravu laku a riziko z víry a škrabance v cieli sú vždy k dispozícii. To je to zle správy.

Ako dlho potom trvá umývanie auta?

Automatický berie až 7 minút, v závislosti od zvolenej úrovne. Koľko robiť tvoj autoumyvárne náklady? Ponúkame štyri cenové rozsahy pre bezdotykový automatický automat autoumývareň . Kliknite na Umyť Balíky, aby ste zistili, čo je súčasťou každej úrovne umyť.

Je lepšie umývať auto ručne?

Ručné auto umytia umožňujú a trochu viac TLC. Aj keď stoja a trochu navyše a trvať o 5-10 minút dlhšie, výsledky sú zvyčajne viditeľné. Napríklad, ruka na umývanie riadu sa používajú výrobky vyššej kvality, od vosku po autoumývareň mydlo, ktoré zvyčajne odchádza tvoje auto čistejšie na dlhšie.

Odporúča: