Môžete zahriať studenú náplasť?
Môžete zahriať studenú náplasť?

Video: Môžete zahriať studenú náplasť?

Video: Môžete zahriať studenú náplasť?
Video: Bylinná náplast na bolest Wutong 2024, Smieť
Anonim

Cold patch robí nemusí byť vyhrievaný alebo sa udrží pri určitom teplý teplota. To sa zmieša a aplikuje pri aktuálnej teplote okolia. Majte to na pamäti studená náplasť nie je trvalým spôsobom opravy; skôr to bude dostať ty do môžeš využiť takéto opravy.

Okrem toho, ako vytvrdzujete asfalt za studena?

Pripojte sušič vlasov k predlžovaciemu káblu. Fén ovládajte zametacím pohybom. Fúkajte horúci vzduch nad náplasť kým sa nemôžete ľahko vtlačiť do materiálu. Fúkajte tak dlho, ako to bude potrebné stvrdnúť the náplasť , pretože je to väčšinou prúd vzduchu, ktorý ho rýchlejšie vylieči.

Rovnako tak môžete použiť studenú náplasť v zime? Posádkam na opravu diaľnic sa páči studený asfalt pretože si zachováva poddajné vlastnosti pri poklese teploty, tak to môcť používať v severných klimatických podmienkach až do jesene a dokonca aj skoro zima mesiacov. Môžeš dokonca uplatniť Ulica EZ Studený asfalt do výmoľov so stojatou vodou a stále sa perfektne náplasť výsledky.

Následne sa môže niekto tiež opýtať, ako používate studené náplaste?

Jednoducho pozametajte sypký materiál z výmole a vyplňte dieru U. S. Cold Patch . Potom rolte alebo pneumatiku! Tento produkt vytvrdzuje zhutňovaním, čo umožňuje rýchle a trvalé opravy, ktoré šetria čas a peniaze. Použite to za každého počasia.

Aký je rozdiel medzi horúcou a studenou záplatou?

Studená náplasť opravy sú „rýchle opravy“a nevyplňujú alebo netesnia výmoľ, čo znamená, že k poškodeniu asfaltu dôjde aj naďalej. Nakoniec plochy opravené a studená náplasť skončí opäť sformovaním do výmoľov. S horúce mix asfaltová oprava, je vyhĺbená dlažba okolo výmole.

Odporúča: