Aká je najlepšia značka stieračov čelného skla?
Aká je najlepšia značka stieračov čelného skla?

Video: Aká je najlepšia značka stieračov čelného skla?

Video: Aká je najlepšia značka stieračov čelného skla?
Video: Auto v Kelly Porovnanie stieračov (drahé, lacné a stredná voľba) - TOPSPEED.sk 2024, Apríl
Anonim
  • Tip editora: IKONA Bosch.
  • Najlepšie Rozpočtová možnosť: Séria ANCO 31.
  • Najlepšie na zimu: Michelin Stealth Ultra Hybrid Stieracia lišta .
  • Aero Premium po celú sezónu Stierače .
  • Bosch OE Speciality AeroTwin.
  • Séria Valeo 900 Ultimate.
  • Silikón PIAA Stierače .
  • Vodoodpudivosť Rain-X Latitude 2-n-1 Stierač Čepele.

Keď to vezmeme do úvahy, čo je dobrým stieračom predného skla?

Najlepšie Celkovo: Ikona Bosch Stierač Na začiatok sú najdlhšie stierače predného skla odkedy sú vyrobené z FX Dual Rubber, čo zvyšuje ich životnosť o 40 percent. The Stieracie lišty konštrukcia obsahuje silikónový plášť, ktorý robí the čepeľ odolná voči silnému dažďu, snehu a ľadu.

Následne je otázkou, stoja za to drahé stierače čelného skla? Zatiaľ neboli vykonané žiadne štúdie, ktoré by lepšie korelovali stierače predného skla s ľudskou dlhovekosťou). Naši zákazníci, ktorí si kúpia čepele za 5,99 dolára v niektorých diskontných obchodoch s náhradnými dielmi, zisťujú, že v daždi tak dobre nevidia a čepele nevydržia tak dlho. Teraz sa niektoré čepele OEM zdajú smiešne drahé.

Tiež sú stierače Trico dobré?

TRICO ® Stieracie lišty Recenzie. Veľmi dobre výrobok a podľa popisu. Cítim, že tento produkt vyzerá na mojom vozidle skvele čepele sú vyrobené z dobre kvalitná guma. Posledný pár stierače keď som ich používal, robil taký hluk, že som nikdy nechcel, aby pršalo.

Škodí Rainx vášmu prednému sklu?

Dobrá viditeľnosť počas the dážď je dôležitý pre bezpečnú jazdu. Držanie tvoje predné sklo clear však vyžaduje viac ako dobrú sadu stieračov. V the boj proti ľadu, snehu a dažďu, the odpoveď je áno. Viac než len stierače alebo kvapalina ostrekovačov, Rain-X má výber produktov na úpravu automobilového skla.

Odporúča: