Potrebujete poistenie na prenájom od Turo?
Potrebujete poistenie na prenájom od Turo?

Video: Potrebujete poistenie na prenájom od Turo?

Video: Potrebujete poistenie na prenájom od Turo?
Video: БАХШ ПЛОВ Бухарских Евреев 1000 летний РЕЦЕПТ КАК ПРИГОТОВИТЬ 2024, Apríl
Anonim

Obchodné prenájom automobilky môžu využívať Turo poskytnutím vlastných poistenie prenájmu priamo k hosťom. Títo komerční hostitelia musia hosťom ponúknuť najmenej požadované minimum poistenie (zodpovednosť a/alebo fyzické poškodenie) v regióne, z ktorého rezervácia pochádza.

Navyše potrebujete poistenie na požičanie auta od Turo?

Turo robí nie vyžadovať ťa mať svoje osobné poistné krytie za účelom rezervácie a auto na našej platforme. Turo ponúka jeden plán s primárnou ochranou proti fyzickému poškodeniu, takže ty nemajú žiadne vystavenie z vlastného vrecka.

Navyše, aký druh poistenia je Turo? Poistenie 101 All Liberty Mutual poistenie zodpovednosti za škodu v USA sa ponúka cez Turo Insurance Agency. Platia zmluvné podmienky a výnimky. Hostitelia, ktorí poskytujú svoje vlastné komerčné poistenie prenájmu, nedostávajú krytie Turo pre svoje vozidlá ani svojich zákazníkov.

Jednoducho, oplatí sa požičať si na Turo?

Ak ste prenájom von z toho istého auta, ktorým sa pohybuješ, NIE PRENÁJOM VON NA TURO . To jednoducho nie je stálo to za to . Ceny sú niečo, s čím sa môžete kedykoľvek popasovať, a výrazne sa to líši v závislosti od auta. Cena sa však môže značne líšiť, pretože nájomcom môžete poskytnúť zľavy, ak áno nájomné na týždeň alebo mesiac.

Je Turo lepšie ako požičovňa áut?

Odhaduje sa, že priemerný vlastník zarobí ďalších 540 dolárov mesačne, aby ich ostatní mohli používať auto , ale to závisí od toho, ako často ho sprístupňujete. Prípadne, ak potrebujete a vozidlo keď si na dovolenke, Turo je dobrou a často lacnejšou alternatívou k vášmu tradičnému požičanie auta spoločnosť.

Odporúča: