Ako funguje nožný ventil vzduchovej brzdy?
Ako funguje nožný ventil vzduchovej brzdy?

Video: Ako funguje nožný ventil vzduchovej brzdy?

Video: Ako funguje nožný ventil vzduchovej brzdy?
Video: Дроссель-клапан: нaзнaчeние и пpeимyщecтво в cиcтeмe вeнтиляции | Техно Гаечки 2024, Apríl
Anonim

Štandardný duál vzduchový nožný ventil sa používa. Stlačením na nožný ventil usmerňuje vzduchu tlak na vzduchu -ovládaná strana hydraulických zosilňovačov tlaku, ktorá spôsobuje, že hydraulicky ovládaná strana zosilňovačov smeruje hydraulický tlak na základ brzdy.

Podobne, ako funguje ventil nožnej brzdy?

Brzda aplikácia - nožný ventil . Riadiaci tlak sa pohybuje cez servisné vedenie, aby pôsobil na núdzové relé ventil . Riadiaci tlak spôsobuje núdzový stav relé ventil nasmerovať vzduch zo zásobníka z nádrže prívesu do prívesu- brzda komory.

Podobne, čo je to nožný ventil na nákladnom automobile? Nožné ventily sú pripevnené k brzdovému pedálu. To je ventil ktorý v skutočnosti začne proces brzdenia, keď zošliapnete brzdový pedál. Váš nožný ventil môže byť namontovaný na vnútornú alebo vonkajšiu stranu brány firewall alebo môže byť namontovaný pod podlahou kabíny.

Následne je otázkou, ako fungujú ventily vzduchovej brzdy?

V kamióne vzduchová brzda systém, relé ventily dostať signál, keď vodič stlačí pedál, ktorý potom otvorí ventil a umožňuje vzduchu vstúpiť do brzda komora cez vzduchu prívod. Zatlačí sa membrána, potom tyč, potom nastavovač vôle, ktorý sa otáča, aby sa otočil brzda vačkový hriadeľ.

Čo je to brzdový šliapací ventil?

Vyžaduje si bližší pohľad na problém vzduchového nožného ovládača ventil , nazývaný aj TREADLE VALVE -mozog vzduchových bŕzd. Je to prvé ventil ktorý dodáva správne množstvo tlaku vzduchu do zvyšku ventily a brzda komory na sekundárnej strane brzda systém.

Odporúča: