Odomyká AAA autá zadarmo?
Odomyká AAA autá zadarmo?

Video: Odomyká AAA autá zadarmo?

Video: Odomyká AAA autá zadarmo?
Video: GTA5 - singleplayer |jak lehce zakoupit auto ZADARMO!!!| |PS-3| 2024, Apríl
Anonim

zadarmo Služba uzamknutia je jednou z výhod AAA členstvo. vy môcť volajte aj alocksmithdirectly-some bude brať na seba auto výluky - ale samozrejme za ich služby budete musieť zaplatiť z vrecka.

Koľko si teda AAA nabije na odomknutie?

Zavolajte AAA ak ste v bezpečí Áno, možno budete musieť počkať pol hodiny alebo viac, kým príde pomoc, a pravdepodobne za službu zaplatíte (očakávajte, že zaplatíte v oblasti 25 až 50 USD odomknúť a auto .) Ale odomknete svoje vozidlo a môžete sa vydať na cestu s minimálnou nedôverou.

koľko stojí odomknutie auta? Zapnuté v priemere to stojí 50 až 250 dolárov pre zámočníka odomknúť a auto v závislosti od služieb, ktoré potrebujete, a úrovne práce. Títo ceny zahrnúť náklady servisného volania. Nikto sa nechce ocitnúť mimo nich auto . Medzi nákladnými problémami sa to môže stať veľkou bolesťou hlavy.

Tiež sa pýtate, kryje AAA zámočník na auto?

Zámočník automobilov Služba. Ak zámočník vyžaduje, služby v hodnote do 50 USD krytý pre členov Classic, bez opravy/výmeny zapaľovania. Služby hodnotené do 100 dolárov sú krytý pre členov Plus. Služby hodnotené do 150 dolárov sú krytý pre Predsedov.

Môžem použiť AAA na odomknutie auta môjho priateľa?

Podľa AAA , členstvo poskytuje výhody skutočnému členovi, nie vozidlo . To znamená, že ak ste s niekým iným, kto má auto problémy, ty môcť použiť svoju kartu, aby ste pre nich mohli získať servis vozidlo . To isté bude fungovať, ak nemáte členstvo, ale a priateľ cestovanie s tebou robí.

Odporúča: