Je BC One Call zadarmo?
Je BC One Call zadarmo?

Video: Je BC One Call zadarmo?

Video: Je BC One Call zadarmo?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Apríl
Anonim

Volanie BC One Call je zadarmo , jednoduché a môže vám to zachrániť život. Kontaktovanie skrytých podzemných elektrických vedení, plynových vedení alebo potrubí by mohlo byť smrteľné. Zavolajte 1 800 474 6886 mýto- zadarmo inde v B. C . Odošlite elektronický lístok online.

Otázkou tiež je, ako dlho je BC One Call dobré?

Vaše výkopy sa musia začať do 14 kalendárnych dní od dátumu vyžiadania lístka. Ak sa razba začala do 14 kalendárnych dní, až potom je lístok platný 30 kalendárnych dní od dátumu vyžiadania lístka.

Následne je otázkou, či kliknete skôr, ako budete kopať zadarmo. Zavolajte alebo Kliknite na položku Než začnete kopať ! Kontaktujte Ontario One Call najmenej jeden týždeň predtým spustením projektu, aby ste zaistili včasné dokončenie lokalizácií. Toto je ZADARMO služba je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Ako teda funguje volanie BC?

Pred Kr 1 Zavolajte upozornite všetky členské spoločnosti, ktoré zakopali pomôcky vo vašej oblasti vykopávok. Naplánujte si, kde je bezpečné kopať. Do dvoch až troch pracovných dní FortisBC bude posielať vám informácie o tom, kde plynú sú pochovaný na vašom webe.

Čo sa stane, keď niekto narazí na plynovod?

Ak ty naraziť na plynové potrubie mohlo by to spôsobiť únik a to je veľmi, veľmi nebezpečné. Stačí jedna iskra a môže dôjsť k veľkému výbuchu. Celá oblasť musí byť evakuovaná a plyn vypnúť. Ak ty udrieť elektrický riadok mohol by ťa zasiahnuť elektrický prúd.

Odporúča: