Kto vyrába batérie AC Delco?
Kto vyrába batérie AC Delco?

Video: Kto vyrába batérie AC Delco?

Video: Kto vyrába batérie AC Delco?
Video: Автомобильный аккумулятор: преимущества автомобильных аккумуляторов | ACDelco 2024, Apríl
Anonim

Je to moje chápanie AC Delco vyrába spoločnosť Delphi. Spoločnosť Johnson Control nakupovala všetky batéria výrobcov na celom svete, ale AC Delco a Exide majú byť údajne stále nezávislí. V 70-tych rokoch GM postavil a batéria závod v Oshawe vedľa závodu na výrobu nákladných vozidiel.

Viete tiež, kto vyrába batériu ACDelco?

Spoločnosť Middle East Battery Company vyrába batérie pre General Motors dodávateľ dielov ACDelco. Middle East Battery Company je v Saudskej Arábii; Spoločnosť Johnson Controls so sídlom vo Wisconsine vlastní 49 percent spoločnosti a investori 51 percent.

Podobne je AC Delco OEM? AC Delco je popredajný dodávateľ vlastnený GM, ktorý vyrába diely pre GM a iných výrobcov. OEM diely sú GM diely. Veľa ľudí si myslí AC Delco diely sú OEM časti. Nie sú.

Následne sa možno tiež opýtať, je AC Delco dobrá batéria?

AC Delco batérie sú jedným z najlepší značky. To všetko prechádza dynamickými testami kvality, takže nikdy nebudete mať problém s a batéria . Terminály sú bez korózie a nádrž je dosť veľká, takže náboj vydrží roky. Batérie DieHard sú dodávané na trh od spoločnosti Sears a sú považované za prémiové auto batéria.

Kto tvorí batériu super štart?

Batérie Super Start vyrába spoločnosť East Penn Manufacturing. East Penn je dobre známy svojou spoľahlivou Dekou batéria značka.

Odporúča: