Čo znamená kontrolka ESP BAS na ceste Dodge?
Čo znamená kontrolka ESP BAS na ceste Dodge?

Video: Čo znamená kontrolka ESP BAS na ceste Dodge?

Video: Čo znamená kontrolka ESP BAS na ceste Dodge?
Video: Dodge Challenger Charger Chrysler ESP BAS исправить свет и выключить на случай перегорания! 2024, Smieť
Anonim

Elektronický stabilizačný program ( ESP ) a brzdový asistent ( BAS ) Indikátor poruchy.

Čo potom znamená kontrolka ESP BAS?

The ESP BAS svetlo je varovaním svetlo to znamená, že je problém s vašim elektronickým stabilizačným programom alebo programom brzdového asistenta. Tieto systémy sú nevyhnutné pre bezpečnosť vášho vozidla. Ich oprava by mala byť najvyššou prioritou.

Podobne môžem riadiť svoje auto so zapnutou kontrolkou ESP? Prípadne zoberte tvoje auto mechanikovi a oni bude diagnostikovať chybové kódy za vás. Je to mimoriadne nebezpečné riadiť a auto s chybným ESP pretože ste bude majú obmedzenú kontrolu nad auto kedy šoférovanie na klzkých alebo zľadovatených cestách.

Vzhľadom na to, čo spôsobuje rozsvietenie svetla ESP?

Skontrolujte brzdy a snímače rýchlosti kolies, či nie sú poškodené alebo opotrebované čo spôsobí rozsvietenie kontrolky ESP . Opotrebovaná brzdová doštička môže spôsobí, že sa rozsvieti kontrolka ESP ako koleso Ahoj. The svetlo rozsvietilo sa, pretože koleso sa točí inou cestou, ako môže reluktorový krúžok zachytiť na snímači rýchlosti kolesa.

Čo to znamená, keď sa vo vašom aute rozsvieti kontrolka ESP?

ESP pozor svetelné ESP má a špeciálne upozornenie na palubnú dosku svetlo , ktorý je a žltá auto s dvoma šmykovými značkami pod ním, ako je znázornené vyššie. Ak prichádza svetlo zapnuté a zostane zapnuté, buď to naznačuje, že ESP systém má chyba alebo bol vypnutý, takže budete musieť nechať skontrolovať systém na a garáž alebo ho znova zapnite.

Odporúča: