Obsah:

Ako môžem zlepšiť svoje žiarivkové svetlo?
Ako môžem zlepšiť svoje žiarivkové svetlo?

Video: Ako môžem zlepšiť svoje žiarivkové svetlo?

Video: Ako môžem zlepšiť svoje žiarivkové svetlo?
Video: Pomôžme, ako môžme 🙏🇺🇦 2024, Marec
Anonim

Jednoduché spôsoby, ako vylepšiť žiarivkové osvetlenie

  1. Vymeňte zastaraný T-12 žiarovky s novšími T-8. Pomôže to ušetriť energiu a pomôcť the oslnenie, ktoré zažívate z príliš veľkého výstupu.
  2. Kryt tvoj svietidlo s polykarbonátovým alebo akrylovým plastovým krytom.
  3. Chrániť vaše žiarivky s trubica ochranné návleky.

Otázkou tiež je, ako zmäkčujete žiarivky?

Môžete tiež vytvoriť ryžový papier fluorescenčné svetlo prikryť pomôcť zmäkčiť the svetlo z fluorescenčné žiarovky. Ryžový papier necháva svetlo prejsť ľahko, ale znižuje oslnenie a drsnosť, z ktorých často pochádza žiarivky.

Podobne vydržia žiarivky dlhšie, ak ich necháte zapnuté? Vypínanie fluorescenčné svetlá pre viac než päť sekúnd ušetrí viac energie, ako sa spotrebuje pri otáčaní ich znova naspäť, “vysvetľuje DOE. V svetlo z týchto úvah DOE navrhuje jednoduché pravidlo: Odísť tvoj fluorescenčné svetlo žiarovka zapnutá Ak ty bude mimo miestnosti pre 15 minút alebo menej.

Podobne sa možno pýtať, či je lepšie nechať rozsvietené žiarivky?

Možno ste už počuli ľudí hovoriť: „Najlepšie je odísť zapnuté žiarivky : je to lacnejšie ako ich zapínanie a vypínanie“. Obvykle hovoria, že spustenie a vyžaduje veľa energie fluorescenčné a za druhé, povedzte, že zapnutie/vypnutie svetlá znižuje lampa životnosť a náklady na výmenu lampa.

Môžete dať hodvábny papier na svetlá?

Papierová vreckovka je VYSOKO horľavý a nemal by byť v blízkosti svetlo žiarovky. CFL môžu byť bezpečné, pretože produkujú menej tepla. Čo ak dáte the papier medzi 2 vrstvami číreho kontaktu papier ? Stále ponechajte priestor na cirkuláciu vzduchu a nedotýkajte sa skleneného príslušenstva to.

Odporúča: