Aké je najjasnejšie žiarivkové svetlo?
Aké je najjasnejšie žiarivkové svetlo?

Video: Aké je najjasnejšie žiarivkové svetlo?

Video: Aké je najjasnejšie žiarivkové svetlo?
Video: FICO: Ukrajinská žena s dieťaťom nepotrebuje cenzúru na Slovensku 2024, Apríl
Anonim

Philips T12 Žiarivková žiarovka

Philips je vedúcou značkou v oblasti žiaroviek z dobrého dôvodu, a to týchto 110W žiarivky sú niektoré z najjasnejšie okolo.

Tiež, ktorá je jasnejšia žiarivka alebo LED?

Pri rovnakom príkone, LED bude veľa svetlý než fluorescenčné lampa. Pretože LED má veľmi vysokú svetelnú účinnosť, viac ako 110 LM/W, ale špičkovú úroveň fluorescenčné lampa je 60lm/W. LED - dióda vyžarujúca svetlo premieňa elektrickú energiu na osvetlenie s vysokou účinnosťou a súčasne LED svetlá neblikajú.

Podobne, ako identifikujem žiarivky? Žiarovky sú typicky identifikované kódom, ako je FxxTy, kde F je pre fluorescenčné „prvé číslo (xx) označuje buď výkon vo wattoch, alebo dĺžku v palcoch, T znamená, že tvar žiarovky je trubicový, a posledné číslo (y) je priemer v osminách palca (niekedy v milimetroch, zaokrúhlené na

Koľko lúmenov má teda 40 wattová žiarivka?

4000 lumenov

Aká je najjasnejšia žiarovka t5?

Štyri stopy dlhá, 54-wattová verzia, ktorá dodáva 5 000 lumenov je populárny v USA. Vysoký svetelný výkon umožňuje menšiemu počtu svietidiel dosiahnuť rovnakú úroveň osvetlenia ako pri použití iných žiarivky . Ako ukazuje tabuľka 1-2, žiarovky T5 HO sú však o niečo menej účinné ako štandardné žiarovky T5.

Odporúča: