Čo je plug and play LED trubica?
Čo je plug and play LED trubica?

Video: Čo je plug and play LED trubica?

Video: Čo je plug and play LED trubica?
Video: КОТЫ СОБАКИ РЫБКИ и ПОПУГАЙ. РЫНОК не ПРИВОЗ. ОДЕССА 14 Февраля ТОП 5 собак. 2024, Apríl
Anonim

Pripoj a hraj , ako už názov napovedá, sú LED trubice ktoré nevyžadujú žiadne prispôsobené dodatočné vybavenie na inštaláciu. Tiež známy ako univerzálny predradník kompatibilný alebo "typ A" rúrky , pripoj a hraj LED diódy sú navrhnuté s vnútorným budičom, ktorý umožňuje žiarovke pracovať s lineárnym fluorescenčným predradníkom.

Čo je teda LED žiarovka typu plug and play?

A LED dióda plug and play je zariadenie, ktoré môžete nainštalovať LED žiarovky na to, čo bolo kedysi žiarivkou žiarovka . Toto je jednoduché riešenie a vyžaduje si z vašej strany minimálne úsilie. Keďže pracuje s existujúcim predradníkom, nie je potrebné prepájanie alebo odstraňovanie predradníka. Túto možnosť možno nazvať aj priamym prispôsobením.

Následne je otázkou, sú LED svetlomety plug and play? LED svetlomety (Light-Emitting Diode) sú najnovšou technológiou v svetlomety systémov. LED svietidlá sú veľmi energeticky účinné a vydržia vám oveľa dlhšie. ľahko, pripoj a hraj , inštaláciu, ktorú je možné vykonať doma za menej ako 30 minút. Vďaka okamžitej technológii, LED svetlomety sú stále obľúbenejšie.

Tiež viete, čo je osvetlenie typu plug and play?

Pripoj a hraj žiarovky sa používajú pre všetky svietidlá, ktoré sú schopné zvládnuť novú technológiu bez prehriatia, skratu alebo spôsobenia akýchkoľvek iných elektrických problémov osvetlenie systém. Pripoj a hraj Všade, kde je to možné, by sa mali používať LED žiarovky.

Môžete nahradiť žiarivku LED?

Áno, môžete vymeniť žiarivku rúrky s LED rúrky alebo LED integrované zariadenia. Pokiaľ je žiarovka kompatibilná s existujúcou fluorescenčné predradník v prípravku, ty jednoducho odstráňte fluorescenčné a vymeňte ju s LED trubicové svetlo.

Odporúča: