Môžem nechať auto zaparkované s prázdnou pneumatikou?
Môžem nechať auto zaparkované s prázdnou pneumatikou?

Video: Môžem nechať auto zaparkované s prázdnou pneumatikou?

Video: Môžem nechať auto zaparkované s prázdnou pneumatikou?
Video: 5 крутых способов подбирать автозапчасти без ошибок! Бизнес на автозапчастях 2024, Marec
Anonim

Nie absolútne bude nepoškodiť the ráfik nechať auto sadnúť si na a defekt pneumatiky pre the víkend. Odpruženie bude klesnúť.

Ako dlho potom môžete nechať auto s prázdnou pneumatikou?

Prázdna pneumatika „funguje ako vankúš“, podľa Auto Hovoriť, chrániť the ráfik z koleso. Môžeš preto jazdte - opäť pomalou rýchlosťou - stovky z yardov predtým tvoj koleso je poškodené, “hovorí tvoja pneumatika už to nemusí byť dobré. “

Čo okrem toho urobíte, ak máte defekt a žiadnu rezervu?

  1. Upgrade na run-flat pneumatiku. Run-flat funguje ako štandardné pneumatiky, ale prežije defekt krátkodobo a pri zníženej rýchlosti.
  2. Nechajte si súpravu na opravu pneumatík v aute. Opravné súpravy, ktoré opravia malý otvor, aby bola pneumatika nahustená, sa častejšie vyskytujú v automobiloch, ktorým chýba náhradný diel.
  3. Uistite sa, že máte k dispozícii pomoc na cestách.

Podobne sa pýta, či defekt pneumatiky poškodzuje ráfik?

Keď pneumatika je plochý nejazdíš po pneumatika , jazdíte na ráfik . Toto môcť brúsiť, škody alebo ohnúť ráfiky , ktorý bude viesť k povinným opravám a výmenám. Opäť je to len začiatok potenciálu škody k vášmu vozidlu vy môcť spôsobiť jazdou na a plochý.

Môžem prejsť 1 míľu na defekte pneumatiky?

Byť v bezpečí, šoférovanie na a defekt pneumatiky vôbec je to príliš ďaleko. Ak tvoj pneumatika stratil všetok tlak vzduchu, nielen to bude poškodiť pneumatika mimo možnosti opravy, ale môcť ublížiť ti. Ak sa rozhodnete riadiť to do obchodu, zastaviť každý míľa alebo tak skontrolovať pneumatiky tlak.

Odporúča: