Čo si môžete nárokovať na poistenie obsahu?
Čo si môžete nárokovať na poistenie obsahu?

Video: Čo si môžete nárokovať na poistenie obsahu?

Video: Čo si môžete nárokovať na poistenie obsahu?
Video: Na čo si dávať POZOR AK MÁTE POISTENIE DOMU, BYTU a DOMÁCNOSTI 2024, Marec
Anonim

Poistenie obsahu . Poistenie obsahu pokrýva finančné náklady na opravu alebo výmenu vášho domácnosti osobné veci a nábytok, ako sú záclony, nábytok, biela technika, stereo, televízor, počítače a iné elektrické spotrebiče, odevy, šperky, športové potreby a dokonca aj hračky.

Rovnako stojí za to požiadať o poistenie obsahu?

nie je oplatí sa nárokovať u vás doma poistenie až kým náklady na incident výrazne nepresiahnu nadmernú sumu. Ak ty nárokovať si u vás doma poistenie , zaplatíte za prebytok. Ale tiež vás to stojí dvojitý zásah bonusov za zrušené škody a zvýšených prémií až na päť rokov.

Tiež, ako skoro môžete požiadať o poistenie obsahu? Mnoho poisťovateľov bude dať ty až 180 dní na výrobu a nárokovať si u vás doma poistenie , ale vždy je najlepšie kontaktovať sa ako čoskoro ako sa dá. Poisťovne radi zvládajú veľké nároky ako čoskoro ako je to možné, najmä keby je povodeň alebo požiar.

Vzhľadom na to, stačí 50 000 na poistenie obsahu?

Druhy poistenie obsahu politiky Väčšina politík, ktoré sú hodnotené ako spálne, poskytuje ceny medzi 40 000 000 a £ 50, 000 z kryt štandardne. To je zvyčajne dosť pre väčšinu domov, ale uistite sa, že je dosť do kryt tvoj majetok. 'Suma poistený “- Musíte vypočítať sumu kryt obsahu potrebuješ.

Sú nástroje kryté poistením obsahu?

Poistenie obsahu . Poistenie obsahu kryje vaše domáce veci a osobné veci, ak sú poškodené, stratené alebo odcudzené. To môže zahŕňať váš nábytok, oblečenie, počítač, chladničku, televíziu, nástroje a šperky. Ak vlastníte svoj domov, môžete ho spojiť poistenie obsahu s vašim domovom poistenie.

Odporúča: