Aké sú príznaky zlej brzdovej hadičky?
Aké sú príznaky zlej brzdovej hadičky?

Video: Aké sú príznaky zlej brzdovej hadičky?

Video: Aké sú príznaky zlej brzdovej hadičky?
Video: TAKOVÝ OBYČEJNÝ DEN BY TO BYL, KDYBY V EVROPĚ NEVYPUKLA VÁLKA | Vlog #222 2024, Smieť
Anonim

Jeden z prvých symptómy bežne spájaný s potenciálnym problémom s brzdová hadica je kašovitý brzda pedál. Ak brzdové hadičky netesnosti, ktoré ohrozia tlak v systéme, môže to viesť k kašovitému pedálu.

Jednoducho povedané, čo môže spôsobiť zlá brzdová hadica?

Ak dôjde k úniku alebo prasknutiu v a brzdová hadica , strata tekutiny spôsobí pokles tlaku (inými slovami, brzdy nebude tam, keď ich budete potrebovať). Ďalšie nebezpečenstvo netesnosti hadice je to tak? brzda tekutina je korozívna, takže kvapká môže spôsobiť poškodenie inde na vašom aute.

Následne je otázka, kedy by ste mali vymeniť brzdové hadičky? Platí pravidlo, ak vozidlo ťahá do jedného bokom zatiaľ brzdenie a strmeň nevykazuje žiadne poškodenie, potom výmena brzdová hadica je povinné. Kov linky sú jednoduchšie do diagnostikovať, pretože ty môže fyzicky vidieť poškodenie v riadku.

Podobne sa možno pýtať, môže zlá brzdová hadica spôsobiť prilepenie strmeňa?

Zlomený brzdová hadica . The brzdová hadica umožňuje brzda tekutina prúdiť do brzdenie systému a späť do hlavného valca. Ak však dôjde k malému zlomeniu v brzdová hadica the brzda tekutina bude prúdiť do brzda piesty, ale nie späť. Toto spôsobí the strmene na nalepenie.

Ako vyzerajú zlé brzdové vedenia?

Ak na sebe vidíte hrdzavé škvrny linky , jemne ich obrúste. Tiež pozri na tenké miesta pod miestami, ktoré sa môžu čoskoro zmeniť na diery. Cítite gumové časti brzdové vedenia . vy sú hľadanie známok, že guma začína byť lepkavá, mäkká, hubovitá, príp nosené.

Odporúča: