Môžu byť LED žiarovky použité v CFL svietidlách?
Môžu byť LED žiarovky použité v CFL svietidlách?

Video: Môžu byť LED žiarovky použité v CFL svietidlách?

Video: Môžu byť LED žiarovky použité v CFL svietidlách?
Video: Dajú sa opraviť LED žiarovky ktoré boli vyhodené v recyklačnej nádobe ? 2024, Apríl
Anonim

V priemere a CFL bude trvajú približne 8 000 hodín. Keď vymeníte CFL s LED žiarovky , dramaticky znižujete náklady na výmenu lampy ako aj čas a poplatky za údržbu. LED diódy tiež používať výrazne menší výkon ako ostatné osvetlenie možnosti.

Preto potrebujete špeciálne svietidlá pre LED žiarovky?

Zaskrutkuj LED diódy nevyžadujú dodatočnú montáž do existujúcich zásuviek, pretože obsahujú nielen svetelnú diódu, ale aj elektronický ovládač, ktorý funguje. (V špeciálne LED svietidlo , naopak, vodič je vo svetle príslušenstvo a žiarovka obsahuje iba diódu.)

Okrem toho môžem použiť žiarovku CFL v akomkoľvek svietidle? Kompaktné fluorescenčné žiarovky vo všeobecnosti môže byť použité v priloženom príslušenstvo pokiaľ je priložený príslušenstvo nie je zapustená. Úplne uzavreté zapustené príslušenstvo (napríklad strop môže svietiť s krytom cez žiarovka ) vytvárajte príliš vysoké teploty, aby bolo možné používať a kompaktná žiarivka.

Podobne sa pýta, môžete použiť LED žiarovky v vstavaných svietidlách?

LED žiarovky a konvenčné zapustené svetlá na plechovky nie sú vždy kompatibilné. Niektoré z Použité LED žiarovky halogénové a žiarovkové zapustené svetlá môže spôsobiť, že tepelný snímač vo vnútri krytu vypne váš istič.

Prečo nemožno LED žiarovky uzavrieť?

Pomocou LED žiarovka v an uzavretý zariadenie, ak na to nie je navrhnuté, môže spôsobiť žiarovka prehriať, čo môže potenciálne spôsobiť poškodenie žiarovka a príslušenstvo. Dokonca aj trochu extra tepla môže skrátiť životnosť žiarovka a užijete si plnú hodnotu svojej investície.

Odporúča: