Obsah:

Prečo mi bzučia tlmené svetlá?
Prečo mi bzučia tlmené svetlá?

Video: Prečo mi bzučia tlmené svetlá?

Video: Prečo mi bzučia tlmené svetlá?
Video: Перезалив с переводом ЗАХОРОНЕНИЕ ПОД ПРОКЛЯТЫМ ДОМОМ shock scary whisper of a ghost ghost 2024, Smieť
Anonim

Hučanie alebo bzučanie prichádzajúce z stmievač samo o sebe môže byť znakom preťaženia. Všetky stmievače sú dimenzované tak, aby zvládli maximálny výkon. Prevádzka príliš veľkého výkonu cez váš stmievač môže spôsobiť a bzučanie zvuk. Odstránenie niekoľkých žiaroviek z vášho stmievače prípravok je jednoduchý spôsob riešenia problémov s potenciálnym preťažením.

Jednoducho, prečo moje stmievateľné LED svetlá bzučia?

Zatiaľ čo väčšina LED svetlá sú stmievateľné , častou sťažnosťou je pojednávanie a bzučanie zvuk vychádzajúci z svetlá keď sú stlmené. The príčinou je takmer vždy problém s kompatibilitou medzi nimi the stmievač a LED diódy ovládač (napájací zdroj). CL stmievače sú vyrobené spoločnosťou Lutron a navrhnuté tak, aby boli kompatibilné s LED diódy.

Podobne, ako opravíte stmievač, ktorý bzučí? Hučanie Prepínač Ak je hlučný prepínač , vyskúšajte žiarovky s nižším výkonom, ktoré ju nepreťažia. Môžete tiež zvážiť kombinovaný výkon viacerých žiaroviek v osvetlení, ako je luster. Vyberte žiarovku alebo dve a zistite, či sa bzučanie znižuje.

V súvislosti s tým, ako zastavím bzučanie svetiel?

Ak chcete opraviť hukot, upravte nastavenie osvetlenia, aby ste už nepreťažovali jemné vlákna vo žiarovkách

  1. Vymeňte hučiace žiarovky za nové.
  2. Vyberte žiarovky a nahraďte ich žiarovkami hrubého servisu alebo žiarovkami s nízkym príkonom.
  3. Vyberte jednu alebo dve žiarovky zo svietidla, ak ide o viacžiarovkové svetlo.

Bzučia všetky stmievače?

Všetky stmievače bzučia trochu. „Sekajú“tvar vlny AC, ktorý vytvára mechanické vibrácie ( bzučanie ) a elektrický šum (EMI). Obvykle sú to oni najviac tiché, keď sú svetlá úplne jasné, a zosilnite, keď stlmíte žiarovky. Iný stmievač môže byť tichší, aj keď Leviton robí vyrábať pevné výrobky.

Odporúča: