Obsah:

Môže zlý hlavný valec spôsobiť preklzávanie spojky?
Môže zlý hlavný valec spôsobiť preklzávanie spojky?

Video: Môže zlý hlavný valec spôsobiť preklzávanie spojky?

Video: Môže zlý hlavný valec spôsobiť preklzávanie spojky?
Video: Clutch Master Cylinder Failure 2024, Apríl
Anonim

Ak tvoj hlavný valec spojky ide zle , to bude s najväčšou pravdepodobnosťou nevyvinie tlak na rameno, ktoré pohybuje vyhadzovacím ložiskom. Toto nebude pôsobiť ako jazda na spojka ; toto bude správať sa ako nestlačenie spojka vôbec.

Tiež viete, ako zistím, či je môj hlavný spojkový valec zlý?

7 známok zlého hlavného spojkového valca

  1. Mäkký pedál. „Mäkký“pedál je, keď môžete nohou pocítiť, že pedál stratil časť svojho normálneho odporu, keď ho stlačíte.
  2. Ťažko sa posúva.
  3. Pedál uviazol na podlahe.
  4. Nízka tekutina.
  5. Vzostup tekutiny v nádrži.
  6. Hlučné zasnúbenie.
  7. Tekutina na valci.

Okrem toho, môže byť hlavný valec spojky zlý bez úniku? Áno hlavné valce môžu zlyhať bez úniku , hlavný valec spojky má vo vnútri piest a sú tam oddelené kanály pre vysokotlakové vedenie a spätné (nízkotlakové) potrubie a ich umiestnenie v valec sa u výrobcov líši.

Zodpovedajúcim spôsobom môžete jazdiť so zlým hlavným valcom spojky?

Ak sa pedál vôbec nezdvihne z podlahy, keď ty odstráňte nohu, hlavný valec je pravdepodobnejším vinníkom a ty by sa mal zastaviť hneď, ako to bude bezpečné robiť takže. Šoférovanie auto bez funkcie spojka je nebezpečný.

Čo spôsobuje poruchu hlavného spojkového valca?

Jeden z prvých príznakov, ktorý sa bežne spája s potenciálnym problémom s hlavný valec spojky je v nádržke málo alebo špinavá kvapalina. Špinavá tekutina môže byť spôsobil tesneniami vo vnútri hlavný valec rozpad v dôsledku opotrebovania a staroby a kontaminácie kvapaliny.

Odporúča: